NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
HMI: veelzijdigheid in praktisch 7-inch formaat

HMI: veelzijdigheid in praktisch 7-inch formaat

Bedieningspanelen in een compact 7-inch formaat zijn veelzijdig – of het nu gaat om kostengevoelige industriële toepassingen en kleinere machines als centrale HMI of als extra besturingssysteem in machine- of systeemeenheden. Het breedbeeld, met 154 mm x 85 mm, biedt voldoende actief oppervlak voor heldere visualisatieschermen.

SIGMATEK biedt een verscheidenheid aan dunne, fanless 7-HMI’s, die bediening in een modern ontwerp mogelijk maken en met OPC UA klaar zijn voor Industrial IOT. Afhankelijk van de vereisten kan gekozen worden tussen resistieve single of projectieve capacitieve multi-touch schermen, verschillende processors, resoluties en IP-beveiligingstypen. De ETT-panelen zijn uitgerust met tal van interfaces, zoals Ethernet, CAN en USB. Deze modules hebben RS232/Modbus of TTY.
 
Het standaardontwerp van het 7-inch breedbeeldpaneel is voor schakelkast installatie. Voor de montage met zwenkarm is de ETT 7321 met vesa 75-bevestiging beschikbaar. Met een roestvrijstalen front in IP 65-bescherming is de ETT 736 de juiste keuze voor toepassingen met strenge hygiënische eisen.

Het 7-inch HMI-portfolio bevat ook een webpaneel, de ETT 764. De vier cores van de krachtige EDGE3-processor (4x 1,6 GHz) zijn precies op elkaar afgestemd voor een vloeiende visualisatie. Een geoptimaliseerde HTML5-browser biedt een optimale operatorervaring (UX) voor visualisaties.

Moderne visualisatieoplossingen kunnen eenvoudig worden gemaakt in LASAL SCREEN zonder programmeerervaring of in de webgebaseerde VISUDesigner. Engineeringtijd wordt verkort door het gebruik van vooraf gedefinieerde besturings- en bedieningselementen. Gebruiker- en receptbeheer kan bijvoorbeeld met slechts een paar klikken in de visualisatie worden geïntegreerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.