HMS Networks breidt reeks krachtige Anybus gateways verder uit - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
HMS Networks breidt reeks krachtige Anybus gateways verder uit

HMS Networks breidt reeks krachtige Anybus gateways verder uit

Nieuwe Anybus® Communicator™ gateways maken snelle en eenvoudige communicatie tussen industriële netwerken mogelijk voor betere operationele prestaties.

HMS Networks breidt zijn tweede generatie hoogwaardige Anybus Communicator gateways uit, waarmee meer en sneller data via netwerken in industriële toepassingen kunnen worden verzonden. Dertien nieuwe versies voor dataverbindingen tussen EtherCAT, EtherNet/IP, Modbus TCP, PROFIBUS en PROFINET maken het voor gebruikers eenvoudig om verbinding te maken tussen verschillende besturingssystemen, eilandautomatisering te verwijderen en operationele prestaties te maximaliseren.

Bewezen en snelle communicatie dankzij Anybus NP40 technologie

De bekroonde Anybus NP40 industriële netwerkprocessor zorgt ervoor dat de Communicators voldoen aan strenge eisen op het gebied van industriële prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Dankzij de nieuwe hard- en software maken de gateways directe dataoverdracht mogelijk – tot 10 keer sneller dan hun voorgangers. Gebruikers kunnen ook aanzienlijk meer data tussen de netwerken uitwisselen, aangezien de gateways tot 1.500 bytes van en naar aangesloten PLC’s kunnen versturen.

Robuuste en veilige communicatie

De gateways zijn gebouwd met zorgvuldig geselecteerde industriële componenten en getoetst aan de CE- en UL-industrienormen. Bovendien zijn ze ontworpen voor zware industriële omgevingen.

Om gebruikers tegen cyberaanvallen te beschermen, hebben de gateways een ingebouwde fysieke beveiligingsschakelaar die ongeoorloofde configuratiewijzigingen voorkomt, en daarnaast een beveiligde opstartfunctie om aanvallen en infecties door malware te kunnen weerstaan.

Snelle installatie en intuïtieve configuratie

Snelle installatie- en configuratieprocedures zijn gegarandeerd dankzij een geoptimaliseerd ontwerp van de behuizing, een intuïtieve GUI en eenvoudig te begrijpen documentatie.

Installatie is eenvoudig dankzij het compacte gatewayontwerp met naar voren gerichte poorten en DIN-railmontage, waardoor de gateway dicht bij de aangesloten apparaten kan worden geïnstalleerd en er minder bekabeling nodig is.

Gebruikers kunnen de gateways configureren met behulp van drag-and-drop functionaliteit in de web gebaseerde GUI, die toegankelijk is via een speciale Ethernet poort op de gateways. In de GUI kunnen gebruikers ook het netwerkverkeer controleren en problemen detecteren voordat ze uit de hand lopen.

Hands-on assistentie is eveneens beschikbaar en wel met een QR code in de GUI die leidt naar een stapsgewijze installatie- en configuratieleidraad.

“We zijn erg gedreven om deze Communicators, onze meest geavanceerde reeks gateways, op de markt te brengen”, verklaart Fredrik Brynolf, Product Manager Anybus gateways bij HMS Networks. “De Communicators zijn betrouwbaar, krachtig en veilig. Bovendien bieden ze een nieuw niveau van gebruikersvriendelijkheid dankzij het geoptimaliseerde ontwerp en de intuïtieve GUI. Dit alles maakt de Communicators tot een uitstekende keuze voor iedereen die data wil verbinden tussen industriële netwerken. De Communicators maken het makkelijk om PLC’s te verbinden, eilandautomatisering te verwijderen en operationele prestaties te maximaliseren.”

Anybus Communicators zijn direct leverbaar als stand-alone, kant-en-klare units. Gebruikers kunnen de Communicators personaliseren om te voldoen aan OEM en merklabeling vereisten. De gateways kunnen ook vooraf geconfigureerd en vergrendeld worden, waarna ze kunnen worden gebruikt als nauw geïntegreerde communicatiecomponenten van een automatiseringsapparaat of een machine.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.