Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Software, IT & Cyber Security

HMS Networks lanceert Ewon Talk2M Visualization waarmee machinebouwers hun machineproblemen eenvoudig kunnen opsporen en de efficiëntie van de apparatuur kunnen verbeteren!

29 maart 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Talk2M® Visualization biedt machinebouwers een snelle en kostenefficiënte manier om machinedata te visualiseren en dashboards van historische data te maken samen met meldingen en rapportages. Deze kant-en-klare IoT oplossing vereenvoudigt en verbetert de aan machines gerelateerde besluitvormingsprocessen.

Hogere eisen aan machinebouwers

Industriële machines moeten gedurende hun hele levensduur worden onderhouden en ondersteund, maar onderhoud kan duur uitvallen, omdat klanten steeds meer ondersteuning verwachten en machinestilstand door machinegebruikers niet wordt geaccepteerd. Bovendien willen machinebouwers dat hun onderhoudstechnici grotere volumes aan machines kunnen beheren. Om concurrerend te blijven, moeten ze bovendien hun machines uitbreiden met een hoogwaardige ondersteuningsinfrastructuur.

Om de winst van een groeiend klantenbestand optimaal te benutten zonder de kosten te hoeven verhogen, is volledig inzicht in de prestaties en de gezondheid van een machine bepalend. Visualisering van de waardevolle machinedata, levert machinebouwers en hun onderhoudstechnici de informatie en het inzicht, die nodig zijn om hun ondersteuning verder te verbeteren en betere beslissingen te nemen.

Nieuwe visualisatiefunctionaliteit in de Ewon® cloud

De nieuwe Talk2M visualisatiefunctionaliteit stelt machinebouwers in staat om machinedata eenvoudig te visualiseren en op basis daarvan trends te bestuderen, dashboards te maken, alarmen in te stellen en gebruiker-gestuurd toegang te bieden tot elk aspect van de machines van hun klanten. De machinedata worden verzameld door een Ewon Flexy gateway die op zijn beurt is verbonden met de bewezen en vertrouwde industriële cloudoplossing Ewon Talk2M. Op dit moment zijn al meer dan 400.000 machines via Talk2M verbonden.

“Met deze nieuwe visualisatiefunctionaliteit kunnen machinebouwers de beschikking krijgen over een geavanceerde, veilige en complete ondersteuningsoplossing, zelfs als hun bedrijf klein is”, aldus Sébastien Thinnes, Product & Marketing Director bij HMS Networks Business Unit Ewon.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details