NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IDEC HT3P Safety Commander™

IDEC HT3P Safety Commander™

APEM Benelux, onderdeel van de IDEC-groep, brengt met de nieuwe IDEC HT3P Safety Commander™ een uitbreiding op haar gamma Machine Veiligheidscomponenten naar de Europese markt. Bespaar op de kosten van een op maat gemaakte Teaching Pendant en gebruik in alle veiligheid een tabletcomputer voor uw machinebesturing.

Door te kiezen voor de nieuwe HT3P Safety Commander™ van IDEC, kiest u voor een tablethouder die aan elke tablet kan worden aangepast en tegelijkertijd een onfeilbare veiligheid garandeert.

De nieuwe en unieke HT3P biedt veiligheid, informatie en controle vanuit uw handpalm. Met IDEC’s HE5B enabling switch en een XA1E-noodstopschakelaar is veiligheid een vanzelfsprekendheid! Dankzij het gebruik van een tablet beschikt u over meer informatie voor meer efficiëntie, een betere benutting van de hardware en nog veel meer.

Dit lichtgewicht toestel kan zowel staand als liggend worden gebruikt en is geschikt voor zowel links- en rechtshandige gebruikers. Het biedt plaats aan tablets met een diagonaal tot 330 mm (8-11″ schermen) en een dikte tussen 10 en 24 mm.

De rubberen handgrepen zorgen ervoor dat de tablet stevig wordt vastgehouden, en is met de toevoeging van een sleutelslot, ook zeer veilig. Dankzij een USB-C-poort kan de tablet worden opgeladen terwijl hij is geïnstalleerd, klaar voor de volgende taak.

Deze HT3P-tablethouder, of Safety Commander, is een lichte, compacte en veilige oplossing, voor de programmering en onderhoud van uw robots en systemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.