NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Industriële beurscombo op 22 en 23 maart

Industriële beurscombo op 22 en 23 maart

Wat zijn de voornaamste innovaties in productiegericht onderhoud? Welke nieuwe ontwikkelingen gebeuren er in meet- en regeltechniek en procesinstrumentatie? Om de vinger aan de pols te houden kunt u maar beter het unieke industriële beurscombo van Maintenance en M+R bezoeken. De komende editie vindt plaats op 22 en 23 maart. De locatie is naar goede gewoonte Antwerp Expo, in het hart van de Belgische procesindustrie.

Volatiele energieprijzen, schaarste aan grondstoffen, loonindexatie… Productiekosten staan steeds meer onder druk. Bedrijven moeten dan ook manieren vinden om hun productie draaiende te houden tegen de laagst mogelijk kost. Maar hoe verzekert u zich nu van een zo betrouwbaar en duurzaam mogelijke werking? Dat is waarop de beurzen Maintenance en M+R een antwoord bieden. Ze vinden gelijktijdig plaats op 22 en 23 in Antwerp Expo.  In combinatie met Worksafe zullen meer dan 250 exposanten u verwelkomen op de beursvloer en tonen wat de laatste ontwikkelingen zijn op vlak van productiegericht onderhoud, meet- en regeltechnieken en procesinstrumentatie. Organisator Easyfairs heeft er alles aan gedaan om u een programma voor te schotelen, zodat u met één bezoek weer helemaal mee bent met alles wat beweegt in uw sector.

Innovaties bij de vleet

Te beginnen natuurlijk met innovaties. Om de volgende stappen naar meer kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid te zetten in uw productieomgeving, zal vaak nieuwe technologie nodig zijn. De kortste weg om langs de voornaamste nieuwigheden op de beursvloer te navigeren zijn de Innovation Tours en de Innovation Galerij die zowel op Maintenance als op M+R te volgen zijn. De selectie gebeurde met de medewerking van gerenommeerde partners uit de industrie. 

Tijdens de afterwork drink op 22 maart krijgt u niet alleen de kans om te netwerken met sectorgenoten, maar kan u ook live de bekroning van de meest innovatieve inzendingen meemaken. Zij zullen een Innovation Award ontvangen. 

Mee met de technologie van morgen

Dat is lang niet het enige dat er te beleven zal zijn op de beurs. Doorlopend zijn er op de verschillende standen van exposanten demo’s te volgen van alles dat ‘hot’ is in onderhoud en meet- en regeltechnieken. Het maakt dit treffen tot een interactief event. Organisator Easyfairs zorgt dat u niet alleen mee bent met de huidige trends, maar laat ook zien wat morgen op u afkomt van nieuwe technologie en mogelijkheden. In de smart Maintenance zone, powered by SkyeBase, ontdekt u bijvoorbeeld wat drones kunnen betekenen voor uw productie. Daarnaast zijn er bij ACTA demo’s te volgen rond virtual en augmented reality en wat ze voor meerwaarde brengen in de industrie. 

Last but not least, organiseert BEMAS, de sectorfederatie voor onderhoud, op 22 maart de verkiezing Technical Team of the  Year. Een uitgelezen kans om te leren uit best practices en ervaringen van collega’s.

Kennis bijspijkeren

Ook de Masterclasses zijn terug. In beknopte sessies wordt uw kennis over de meest prangende kwesties in uw vakdomein in geen tijd bijgespijkerd. Het programma is op moment van dit schrijven nog in volle ontwikkeling. Wat wel al vaststaat, is dat er op M+R zal ingezet worden op vier grote thema’s: trends en innovaties in process analyser technology, energietransitie en optimalisatie van processen, state-of-the-art in PLC-sturingen, metingen (debiet, druk, niveau en temperatuur) en gasdetectie. Onder andere BEMAS en ie-net werkten mee aan het uitbouwen van een inhoudelijk sterk programma. Op die manier blijft u helemaal up-to-date

Praktische info
Waar? Antwerp Expo
Wanneer? 22 en 23 maart
Openingsuren? Telkens van 10 uur, op woensdag tot 20 uur, op donderdag tot 18 uur.
Tickets? Registratie via de website
Meer info? www.maintenance-expo.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.