NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Industriële communicatie, compatibel met (bijna) alles

Industriële communicatie, compatibel met (bijna) alles

Bezoek op Indumation Helmholz Benelux bv, ‘Your Expert for PROFINET and Industrial Networks’. Ze pakken groots uit tijdens deze editie, met nieuwe producten gericht op OPC-UA, MQTT, IIoT, security, netwerkarchitectuur en een industriële Raspberry Pi.

FLEXtra PROFINET en unmanaged switches: 

alle switches die u nodig heeft voor industriële (hybride) netwerken. Een assortiment van switches variërend van IP20 tot IP67, van 100 Mbit tot 1 Gbit, geschikt voor zowel elektrische als Fiber Optic-verbindingen.

Multi-protocol gateways: 

krachtige en flexibele gateways om te communiceren tussen verschillende protocollen. Met ondersteuning voor heel wat industriële netwerken en veldbussen is bijna geen enkel protocol hierbij ondenkbaar. Met de Hilscher-gateways kunt u uw machines, systemen en componenten efficiënt integreren en laten communiceren.

De nieuwe Revolution Pi Connect 4: 

de industriële Raspberry Pi gebaseerd op de Compute module 4. Een multi-getalenteerde IPC. De Revolution PI heeft een modulair ontwerp en kan eenvoudig worden uitgebreid met een scala aan I/O-modules.

De PROFINET TEST Tool: 

handige Windows-software in een compacte koffer voor snelle diagnose en inbedrijfstelling van PROFINET-installaties. De tool heeft een gebruiksvriendelijke interface en gebruikt de netwerkkaart van uw pc. Het is een must-have voor elke professional die met PROFINET-netwerken werkt. Nu ook met nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor APL.

De PROFINET-ETHERCAT Coupler: 

eenvoudige gegevensuitwisseling tussen een PROFINET- en een EtherCAT-machine. De module is vergelijkbaar met een PN/PN coupler, maar dan geschikt voor ETHERCAT aan één zijde. Het apparaat is zeer compact en de configuratie gaat volledig via de GSDML-file. Extra software is dan ook niet nodig! 

Een MQTT-broker:

Een MQTT-broker in een DIN-railbehuizing: een apparaat dat het middelpunt vormt van de communicatie met MQTT-clients. Met zijn extreem kleine ontwerp past hij in zelfs de kleinste schakelkast. Als een volwaardige MQTT-broker maakt hij het netwerken van een groot aantal MQTT-deelnemers binnen een machine, in een fabrieksnetwerk of voor gegevensuitwisseling in de cloud mogelijk.

Draadloze communicatie met DATAEAGLE voor multi-protocol: 

een oplossing voor draadloze communicatie van PROFINET, Ethernet/IP, ModbusTCP, openSAFETY, PROFIsafe of CIP safety. DATAEAGLE zorgt voor een transparante en betrouwbare verbinding, zonder configuratie.

HELMHOLZ BENELUX – Stand 601

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.