NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Industriële digitale innovators kijken opnieuw reikhalzend uit naar ABISS

Industriële digitale innovators kijken opnieuw reikhalzend uit naar ABISS

Wat is uw digitaliseringsstrategie voor uw klanten, medewerkers en processen? Op donderdag 5 oktober, op ABISS 2023, krijgen uw ambities vleugels. De 8ste editie van ABISS (summit & netwerkevent) zit op kruissnelheid, en is ondertussen het grootste gespecialiseerde industriële digitaliseringsevent in de Benelux, waarop de “crème-de-la-crème” sprekers, technologiepartners, maar ook bezoekersprofielen aanwezig willen zijn.

Grootste digitale training voor industrie, open voor beginners en gevorderden

Niet alleen de industriële digitale frontrunners, maar ook het peloton aan kleinere en middelgrote bedrijven willen de digitale kloof dichten. Het idee dat alleen maar grote organisaties met mensen, middelen en interne expertise, de digitale en IIoT-projecten aankunnen zou toch al lang achterhaald moeten zijn. Ieder innovatief industriebedrijf wil weten welke de nieuwste langetermijntrends en technologieën zijn, die ook morgen het verschil maken. Digitale trajecten moeten minstens performant, efficiënt, kosten­besparend, en veilig uitgerold worden. Dit allemaal in consistentie met de langetermijnstrategie van het ondernemingsmodel, de producten en de klanten.

Walhalla aan neutrale expertise, onbetaalbaar én toch gratis voor gelimiteerd publiek

Naar goede gewoonte brengt ABISS op één dag maar liefst veertien ‘vendor neutral’ Expert Classes. Inzichten, best practises en lessons learned rondom de drie centrale beursthema’s: Industry of Things, Intelligence of Things, en Security of Things. De sprekers zijn gerenommeerde collega’s (Altachem, Picanol, Barry Callebout, VCST, Tessenderlo Group…) uit de industrie en kenniscentra (ISyE, IC4, Flanders Make, Sirris, KDG Hogeschool…). Allen pioniers binnen hun domein van IIoT en geïntegreerde, beveiligde en robuuste processen.

Dit alles – inclusief free catering – wordt mogelijk gemaakt door een verzameling van ruim negentig technologiepartners. Benchmarken, geïnspireerd raken en ineens kortsluiten welke partij(en) u op weg kunnen helpen met de eerste of verdere digitale ambities is het doel. Een gezellige netwerksetting om in alle comfort contacten te leggen en hands-on demo’s te ontdekken.

Cyber for OT als ‘hot topic’ in 2023

Digitaliseren en automatiseren van operations vormen de taak en missie van iedere ambitieuze industriële CIO/CTO/COO. En toch gebeurt het met grotere regelmaat (de namen en precedenten zijn legio): tijd, geld en middelen voor de cyberbeveiliging van iedere sensor, camera, sturing, of device die in een geconnecteerde IioT-omgeving terra’s data migreren zijn er amper. Met veel tegenzin, en liefst na een incident (zoals bij een brandverzekeringspolis), krijgt die fameuze cyber roadmap eindelijk de nodige prioriteit en centen toegestopt.

ABISS2023, waar IioT en smartmanufacturing integraties gecombineerd worden met alle Security of Things ingrediënten, confronteert u niet alleen met de diagnoses en zwakke schakels, maar presenteert ook het medicijn. OT-en IT management verkrijgen binnen het summit-gehalte alle inzicht en  expertise tijdens de talks van experten en sectorgenoten, gecombineerd met de technologiedemo’s in het beursgedeelte. 

Can’t sell digital without being digital

ABISS brengt ook de digitale bezoeker in contact met de partners en experten. Via de digital twin ABISS Digital kunnen thuisblijvers de sessies & demo’s live en/of uitgesteld volgen, interageren met partners, en het beursaanbod ontdekken. Ook de fysieke bezoeker gebruikt de app als handige navigatie- & meeting tool. ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.