NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Industriële panel PC’s in het hart van Manufacturing Execution Systems (MES)
De panel PC’s van ROSE zijn ideaal als onderdeel van een Manufacturing Execution System (MES).

Industriële panel PC’s in het hart van Manufacturing Execution Systems (MES)

Bedrijven beperken de kosten en verhogen de efficiëntie op de werkvloer door het gebruik van een Manufacturing Execution System (MES). De panel PC’s van ROSE, verdeeld door Phoenix Mecano nv uit Deinze, vormen een belangrijk onderdeel van dergelijke systemen. Ze zijn robuust en gebruiksvriendelijk en kunnen bovendien nauwkeurig op elke toepassing afgestemd worden.

Als onderdeel van Phoenix Mecano ontwikkelt en produceert ROSE hoogwaardige industriële behuizingen uit aluminium, roestvrij staal en kunststof voor de meest uiteenlopende toepassingen. Daarnaast leveren ze ook explosievrije behuizingen en bedieningen voor de chemie en petrochemie. Tot slot omvat het portfolio specifieke producten voor HMI-toepassingen, ergonomische draagarmsystemen en panel PC’s. Die zijn uitgerust met krachtige processoren (tot Intel Core i7) en worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en een ongekende modulariteit.

Kern van een MES

De panel PC’s van ROSE zijn ideaal als onderdeel van een MES in onder meer de automotive, de voedingsindustrie en de metaalbewerkingssector. Door hun modulaire concept kunnen ze immers perfect afgestemd worden op de behoeften en vereisten van elke specifieke toepassing. Gebruikers hebben de keuze uit een groot aantal schermformaten, CPU-versies en interfaces. Ze kunnen uitgerust worden met RFID-lezers, barcodescanners, individueel toewijsbare bedieningsknoppen, membraantoetsen en UPS.

Het scherm van deze panel PC’s bestaat uit chemisch gehard multi-touch glas voorzien van PCAP technologie. Daardoor kunnen ze in tegenstelling tot resistieve aanraakschermen meerdere vingerbewegingen tegelijk herkennen. Het geharde multi-touch glas is ook krasvrij en bestand tegen vloeistoffen en kan tijdens het gebruik gereinigd worden. Omdat de schermen ontspiegeld zijn en een hoge lichttransmissie hebben, kan men de gegevens ook vanop een afstand goed lezen. Voor een optimale integratie in elke toepassing biedt ROSE draagarmsystemen aan in verschillende configuraties. In de hoogte verstelbare systemen en statieven zorgen voor een ergonomische bediening. De draagarmsystemen kunnen ook eenvoudig geïnstalleerd worden met behulp van de optionele, gepatenteerde QuickLock-snelwisseladapter.

De specialisten van Phoenix Mecano staan, indien gewenst, in voor de installatie van de hardware – én eventueel de meegeleverde software – bij de klant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.