NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IoT-community ‘MindSphere World. BeNeLux’ viert tweejarig bestaan – Bizzomate treedt toe tot MindSphere World. BeNeLux

IoT-community ‘MindSphere World. BeNeLux’ viert tweejarig bestaan – Bizzomate treedt toe tot MindSphere World. BeNeLux

Vorig jaar nog werd ‘MindSphere World. Belgium’ omgedoopt tot ‘MindSphere World. BeNeLux’ en begin dit jaar werd de IoT-Think Thank uitgebreid door de toetreding van Bizzomate, een Nederlands bedrijf dat gecompliceerde bedrijfsprocessen vertaalt naar geavanceerde softwareoplossingen. De community blijft groeien waardoor de aangesloten bedrijven steeds meer ervaringen en expertise kunnen uitwisselen bij het gebruik van IoT. 

MindSphere World. BeNeLux is een van de zeven regionale takken die elk verantwoordelijk zijn voor een specifieke regio binnen MindSphere World, dat inmiddels al 170 leden telt. Het initiatief brengt bedrijven en instellingen samen rond IoT in het algemeen, en MindSphere in het bijzonder. De community zet in op kennisoverdracht en gegevensuitwisseling rond technologie, business processen, kennis en ervaring. De BeNeLux-tak bestaat uit 11 complementaire partners: Actemium, ATS Groep, Avercon, ENGIE Solutions, Festo, Rittal, Siemens, Thomas More, Vandecapelle, Yazzoom, en new kid on the block: Bizzomate. 

Constante groei 

Het Nederlandse Bizzomate ondersteunt klanten in hun digitale transformatie, pakt ingewikkelde bedrijfsprocessen aan en vertaalt dit naar geavanceerde softwareoplossingen om de kloof tussen business en IT te dichten. “We zijn als ambitieus, jong en snelgroeiend bedrijf verheugd om onze toetreding tot MindSphere World. BeNeLux. De informatieoverdracht van het netwerk past in ons geloof in sterke partnerschappen om tot een gezamenlijke groei te komen”, aldus Joppe van Gisbergen, Lab Master van Bizzomate. 

Toekomstperspectieven

MindSphere World. BeNeLux wil in de toekomst uitbreiden naar andere industrieën zoals energie, gebouwentechnologie en infrastructuur en de financiële wereld. Regelmatig worden bedrijven uitgenodigd voor initiaties, evenementen of workshops. “De potentiële snelheid, kracht en mogelijkheden van ecosystemen zijn indrukwekkend. Daarom creëerden wij er een voor onze noden. Onze leden zijn gepassioneerde bondgenoten met een digitale mindset waarbij de wil om te groeien binnen en met ons project voorop staat. Wij willen de opportuniteiten van IoT maximaliseren en de uitgaven minimaliseren. We mogen een gezonde ambitie koesteren”, besluit Thierry Van Eeckhout, vicepresident sales Digital Industries bij Siemens België-Luxemburg en voorzitter van MindSphere World. BeNeLux.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.