IXON beloond met drie ISO-certificaten - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IXON beloond met drie ISO-certificaten

IXON beloond met drie ISO-certificaten

IXON is trots te kunnen melden dat het conform is aan drie ISO-normen. Na uitgebreide audits door NCI is IXON’s ISO 27001 certificering vernieuwd en heeft het bedrijf twee nieuwe certificeringen ontvangen: NEN-EN-ISO 27017:2021 en NEN-EN-ISO 27701:2021.

IXON ontving zijn ISO 27001 certificering voor het eerst in 2019. De certificering erkent dat IXON voldoet aan uitgebreide beveiligingsmaatregelen om hun informatie en die van hun klanten te beschermen. 

Het bedrijf beseft dat ze een belangrijke rol speelt in het veilig houden van machines en productiebedrijven over de hele wereld. Het zo goed mogelijk beschermen van data en persoonlijke informatie is een belangrijk onderdeel van die verantwoordelijkheid. 

Twee nieuwe certificeringen

Om nog professioneler te worden op het gebied van beveiliging en privacy, heeft IXON ervoor gekozen om haar conformiteit uit te breiden naar ISO 27017 en ISO 27701. Beide standaarden zijn een uitbreiding op de ISO 27001 standaard. De ISO 27017 norm geeft richtlijnen voor het beveiligen van cloudomgevingen, terwijl de ISO 27701 verder ingaat op privacy management. Dit zorgt ervoor dat alle opgeslagen en verwerkte persoonlijk identificeerbare informatie bekend en beveiligd is, en behandeld wordt volgens GDPR-specificaties.

Door te voldoen aan deze drie standaarden is IXON een van de weinige bedrijven in zijn branche met deze unieke combinatie van ISO-standaarden.

Doordat we voldoen aan de twee nieuwe standaarden, kunnen klanten van IXON er volledig op vertrouwen dat we op de juiste manier met hun gegevens omgaan. In onze privacyverklaring informeren we hen over hoe alles geregeld is. Daarnaast kunnen klanten altijd contact opnemen als ze willen weten waar hun data is opgeslagen of als ze hun data uit onze database willen verwijderen.

Dylan Eikelenboom
Security en Privacy Officer bij IXON

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.