NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
IXON ontvangt ISO 9001 certificaat
IXON is ISO 9001 gecertificeerd door een geaccrediteerde partij (NCI)

IXON ontvangt ISO 9001 certificaat

IXON kan met trots aankondigen dat het de ISO 9001:2015 certificering heeft behaald, de internationaal erkende kwaliteitsmanagement norm ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO). 

De ISO 9001 certificering toont aan dat IXON transparant en betrouwbaar is op het gebied van kwaliteitsmanagement. NCI, een onafhankelijk en deskundig certificeringsinstituut gevestigd in Nederland, voerde een tweedaagse audit uit op IXON’s Management Systeem. Zij kwamen tot de conclusie dat IXON volledig voldoet aan de eisen van de ISO 9001-norm, wat betekent dat IXON een sterke klantgerichtheid heeft, een procesmatige aanpak hanteert en continue procesverbeteringen toepast.

”Als snelgroeiend bedrijf is het een uitdaging om een organisatiestructuur en alle processen vanaf nul op te bouwen. Om onze groeiambitie waar te maken, is een solide bedrijfsstructuur met betrouwbare processen echter essentieel. Het optimaliseren van de organisatie op een klantgerichte manier is iets dat in het DNA van het bedrijf moet zitten. Om hier organisatiebreed aandacht en uniformiteit aan te geven, hebben we de ISO-9001 norm als raamwerk gebruikt. Dit zorgt ervoor dat iedereen bij IXON gericht is op continue verbetering met een klantgerichte aanpak.”

Willem Hofmans
CEO bij IXON

Met de ISO 9001 certificering zorgt IXON voor een voortdurende verbetering van de kwaliteit om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn – van productie tot ondersteuning. De behoeften van de klant en klanttevredenheid komen altijd op de eerste plaats. Processen worden zodanig beheerst dat de klanten van IXON altijd kunnen vertrouwen op producten en diensten van hoge kwaliteit. 

Ik ben erg trots op het IXON-team voor deze prestatie. Iedereen bij IXON is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten en dit bewijst onze getoonde en voortdurende inzet voor betrouwbaarheid en kwaliteitsborging. Het onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001 zorgt ervoor dat we de processen en systemen hiervoor in huis hebben.

Ramona Eikelenboom
Process and Compliance Manager bij IXON

ISO 9001 certificaat voor IXON

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.