NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Krachtig identificatiesysteem – uniek detectiebereik, multitag mogelijkheid en naadloze integratie
De nieuwe IQH3-FP-V1 en IQT3-FP-IO-V1 RFID lees/schrijftoestellen

Krachtig identificatiesysteem – uniek detectiebereik, multitag mogelijkheid en naadloze integratie

With the IQH3-FP-V1 and IQT3-FP-IO-V1 RFID read/write devices, Pepperl+Fuchs is introducing two new high-performance products for solving identification tasks, combining the advantages of high-frequency RFID with a unique sensing range, which is space-saving in a modern, compact enclosure. Based on the proven and globally standardized high-frequency RFID technology (13.56 MHz) in accordance with ISO 15693, the RFID read/write devices offer fully reliable and interference-free read/write results for all near-field applications.

Met de IQH3-FP-V1 en IQT3-FP-IO-V1 RFID lees/schrijf toepassing introduceert Pepperl+Fuchs twee nieuwe hoogwaardige producten voor het uitvoeren van identificatietaken. Het systeem combineert de voordelen van hoogfrequente RFID met een uniek detectiebereik, en komt bovendien in een ruimtebesparende, compacte en moderne behuizing. Dankzij de bewezen en wereldwijd gestandaardiseerde hoogfrequente RFID-technologie (13,56 MHz) in overeenstemming met ISO 15693, garanderen de RFID lees/schrijfapparaten een volledig betrouwbare en storingsvrije werking voor alle near-field toepassingen.

De toestellen hebben voor deze klasse een uniek detectiebereik tot 30 cm (instelbaar), en de mogelijkheid om tot 20 RFID-tags te detecteren met één enkele leesoperatie. Deze combinatie geeft gebruikers de grootst mogelijke flexibiliteit en vrijheid bij het aanpassen van de toestellen aan de specifieke parameters van hun toepassing.
Naast de hoge mate van veelzijdigheid in hun toepassing, garanderen deze nieuwe RFID lees/schrijfapparaten ook een uitstekende procesbetrouwbaarheid. Door automatisch hun eigen resonantiefrequentie te controleren, kunnen de apparaten zich automatisch aanpassen aan interferentie veroorzaakt door de locatie, omringende materialen of storende straling en zo het volledige detectievermogen behouden.

Voor een naadloze integratie in de systeemomgeving zijn de RFID lees/schrijfapparaten verkrijgbaar in twee versies. De IQT3-FP-IO-V1 heeft een geïntegreerde IO-Link interface, terwijl de IQH3-FP-V1 geïntegreerd kan worden via de IDENTControl evaluatie-units van Pepperl+Fuchs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.