Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Productinformatie

Meer geheugen en hogere performance met nieuwe CPU

bintz_1_vipa_019-cefpm00_3d_new-kopieren

27 oktober 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Voor firma’s in welke branche ook is het belangrijk om op lange termijn met toeleveranciers en klanten te kunnen samenwerken. De kwaliteit van product en service is daarbij doorslaggevend. Zo is Bintz Technics al bijna vijftig jaar actief in de toelevering van industriële componenten en systemen voor de automatisering van machines en processen onder meer als exclusief verdeler van de producten van Yaskawa (Drives, Motion & Control) in de BeLux. Met de SLIO PLC 019PN biedt Yaskawa een nieuwe CPU met uitgebreide gateway functionaliteiten, klaar voor de uitdagingen van vandaag én morgen.

Bintz Technics biedt zijn klanten uit de meest uiteenlopende sectoren een breed gamma oplossingen voor automatisering. Zo kan men binnen de divisie Drives, Motion & Control terecht voor frequentieomvormers, servo-aandrijvingen en sturingen, softstarters … en PLC & IO-systemen, zoals SLIO.

Met SLIO biedt Yaskawa een uiterst krachtig en flexibel platform voor veeleisende proces- en machinebesturingen.

 

SLIO PLC 019PN

Slice Input & Output (SLIO) is het zeer krachtige en flexibele platform van Yaskawa voor veeleisende proces- en machinebesturingen. Dit modulaire en extreem compacte besturings- en IO-systeem combineert een sterke functionaliteit met een slim mechanisch concept in een compact design. “Vandaag breidt Yaskawa dit gamma uit met de nieuwe CPU PLC 019PN, een optimalisering op vlak van geheugen en performance, waarmee klanten een krachtige oplossing krijgen voor bestaande toepassingen en toekomstige uitdagingen”, stelt sales engineer Bram Baetens van Bintz Technics. “Deze nieuwe CPU omvat standaard een OPC UA server en beschikt over een PROFINET IO-controller en PROFINET I-device. Hij heeft een werkgeheugen van 6 MB en is uitgerust met twee PROFINET interfaces, een PG/OP interface en een RS 485 interface voor PROFIBUS Master/Slave, MPI, USS master, ASCII, STX/ETX, 2964® en Modbus Master/Slave communicatie. Deze SLIO CPU 019PN is programmeerbaar via Simatic Manager (Siemens), TIA Portal (Siemens) of Speed7 Studio (VIPA/Yaskawa).”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details