Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

M+R komt eraan! De toekomst van meet- en regeltechniek

Naamloos-1-3-1024×683

1 februari 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op 22 en 23 maart is het zover. Dan verzamelt al wie actief is met meet- en regeltechniek en procesinstrumentatie voor M+R in Antwerp Expo, in het hart van de Belgische procesindustrie. De meer dan 50 exposanten laten u maar wat graag de belangrijkste nieuwigheden in uw sector zien. Uw ticket voor M+R geeft u bovendien ook gratis toegang tot Maintenance, de vakbeurs voor productiegericht onderhoud, die gelijktijdig plaatsvindt.

Door de volatiele energieprijzen en de stijgende loonkosten staan productiekosten steeds meer onder druk. Om de teugels over de productie stevig in handen te houden, is een betrouwbare, continue monitoring een must. Want wie de volgende stappen naar een hogere efficiëntie wil zetten, zal zijn processen flexibel moeten aanpassen aan veranderende omstandigheden. Automatisering en digitalisering wijzen de weg naar die toekomst. Maar welke bouwstenen heeft u nodig om uw processen zo efficiënt mogelijk te laten draaien en welke technologie(partners) kunnen u helpen de volgende stappen in duurzaamheid te zetten?

Innovaties bij de vleet

Meer dan 50 exposanten tonen u op M+R  de antwoorden op die vragen. Ook dit jaar weer zullen ze u trakteren op een pak innovaties die u in staat stellen uw processen te automatiseren en te digitaliseren voor winst in productiviteit, veiligheid en duurzaamheid. De Innovation Tours en Galerij zijn de kortste weg om langs de belangrijkste nieuwigheden te navigeren. Op dinsdag 22 maart worden de meest vernieuwende inzendingen bekroond met een Innovation Award.

Kennis bijspijkeren

Ook de Masterclasses zijn terug. In samenwerking met gerenommeerde partners uit de procesindustrie, worden prangende kwesties in de kijker gezet tijdens korte presentaties. U kan in geen tijd uw kennis bijspijkeren en leren uit best practices van andere bedrijven, zodat u weer helemaal mee bent met wat er beweegt in meet- en regeltechniek. Komen onder andere bod dit jaar: process analyser technologie, de energietransitie, state-of-the-art in PLC-sturingen en gasdetectie.

Slimme combo

M+R vindt naar goede gewoonte gelijktijdig plaats met de vakbeurs Maintenance in Antwerp Expo. Met uw ticket voor M+R kan u ook deze beurs gratis bezoeken, zodat u in één keer weer helemaal mee bent met de belangrijkste ontwikkelingen in uw industrie.

Mis deze unieke kans niet en registreer nu voor een gratis bezoek aan M+R.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details