Nieuwe brochure: de corona-uitdaging winnen - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe brochure: de corona-uitdaging winnen

Nieuwe brochure: de corona-uitdaging winnen

Ventilatiesystemen, ademhalingsbescherming (PAPR) als onderdeel van persoonlijke beschermingsmiddelen, laboratoriumautomatisering, analysesystemen op de zorglocatie of temperatuur opnemen met infrarood: fabrikanten vertrouwen op FAULHABER voor vitale medisch-technologische toepassingen. In de nieuwe publicatie ‘Drive Systems for Healthcare, Medical & Laboratory Equipment’ staan uiteenlopende toepassingen en de daarbij behorende optimale aandrijvingen en accessoires.

Het coronavirus en de ziekte die het veroorzaakt, COVID-19, blijven de wereld in zijn greep houden. Het aantal mensen dat ziek is geworden en positief op het virus is getest, blijft stijgen. Om de verspreiding van de pandemie te vertragen, worden overal ter wereld, vaak drastische, maatregelen getroffen. Tegelijkertijd wordt er laboratorium- en analysecapaciteit gecreëerd en uitgebreid om de tests sneller te kunnen analyseren en onderzoek te kunnen doen naar antistoffen en vaccins. Maar de bescherming van de mensen die bijvoorbeeld vechten voor het leven van patiënten in ziekenhuizen, moet vanzelfsprekend even betrouwbaar functioneren als de beademingsapparatuur voor patiënten. Voor deze belangrijke en vaak levensondersteunende systemen ontwikkelt en levert FAULHABER essentiële componenten in de vorm van zijn aandrijfsystemen.

In de nieuwe publicatie ‘Focus COVID-19 – FAULHABER Market solutions – Drive Systems for Healthcare, Medical & Laboratory Equipment’ kunt u lezen welke aandrijvingen speciaal geschikt zijn voor medisch-technische toepassingen op het gebied van beademingssystemen, persoonlijke bescherming (PAPR), laboratoriumautomatisering, point-of-care (POC) analyse en infraroodthermometrie, welke voordelen FAULHABER u biedt voor uw toepassingen en welke opties er mogelijk zijn. De publicatie is in elektronische vorm (PDF) gratis te downloaden op de website van FAULHABER via https://www.faulhaber.com/covid19/en. U kunt daar ook aanvullende informatie vinden over het coronavirus en de implicaties ervan.

Naast de EN ISO 9001 en 14001 norm, is FAULHABER ook speciaal gecertificeerd voor medische producten volgens EN ISO 13485.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.