Nieuwe serie flow monitors & controls van Fluidwell - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe serie flow monitors & controls van Fluidwell

Nieuwe serie flow monitors & controls van Fluidwell

Duranmatic introduceert de nieuwe  B-serie indicatoren van Fluidwell, een Nederlandse fabrikant van indicatoren voor flowmeting. De B-serie bestaat uit vier verschillende modellen, de B-Basic, B-Smart, B-Alert en de B-in-control voor weergave / totaliseren van flow of een batchcontroller om een batch proces te regelen.

Een Batchcontroller wordt ook wel een doseercomputer of afvulcomputer genoemd en wordt gebruikt voor het automatisch afvullen van gassen of vloeistoffen in bijvoorbeeld flessen en tanks.
De B-in-control is uitgerust met een zogenaamde “one-stage-control” en heeft de beschikking over twee uitgangen om bijvoorbeeld een klep te openen of te sluiten.

De B-basic kan ingezet worden voor directe weergave van actuele flow plus een totaal (debiet) van een langere periode, met de B-Smart is het mogelijk deze via een analoge uitgang door te geven.
Met de B-Alert kan er een relais geactiveerd worden als de totaal waarde kleiner is dan (laag alarm) of meer dan (hoog alarm) of buiten een lage en hoge waarde (vensteralarm). Een voorbeeld hiervan zou zijn: “Activeer het alarm als er totaal 50 liter word overschreden, ” dit zou als een “hoog alarm” worden beschouwd.

Naast eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, brengt Fluidwell met deze nieuwe serie de mogelijkheid om het apparaat te personaliseren met een eigen bedrijfslogo en kleurstelling.
De compacte behuizing is gemaakt van hoogwaardig GRP kunststof en heeft een volledig  IP65 (NEMA4) afdichting. De behuizing is geschikt voor montage in het veld-, muur- of kan direct op de flowmeter gemonteerd worden.

Wilt u de controle over uw volgende project? Neem contact met ons op en ervaar wat Duranmatic voor u kan doen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.