NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe, slanke DIN-rail voedingen blinken uit in efficiëntie

Nieuwe, slanke DIN-rail voedingen blinken uit in efficiëntie

Van een wereldspeler mag je altijd dat tikkeltje meer verwachten. Delta lost deze verwachtingen weer ruimschoots in met de lancering van de Force-GT serie, een reeks DIN-rail voedingen, ultraslank en uiterst efficiënt. Ze zijn beschikbaar voor monofasig of driefasig gebruik en sinds kort ook met veerkontakten. Deze bieden extra tijdswinst bij het aansluiten en vormen een beter contact bij vibrerende (shock & vibration) toepassingen. De concurrentiële prijs in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit maken dat deze nieuwkomers zeker een bezoekje waard zijn op de Indumation beurs. Je vindt ze op stand 129.

Voedingen voor DIN-rails zijn niet nieuw bij Delta. “Wat deze Force-GT serie toevoegt is de gulden middenweg”, opent A&C Solutions salesmanager Jan Van Dijck. “Zowel voor meer veeleisende toepassingen, als voor eenvoudigere konden we reeds een oplossing aanbieden. Nu hebben we voor elke situatie een voeding op maat. Deze serie zal zeker voor machinebouwers relevant zijn. En uiteraard staan we paraat om klanten te ondersteunen in het maken van de juiste selectie voor hun project.” Er zijn eenfasige varianten in 12, 24 of 48 V en driefasige varianten in 24 V.

Compact en efficiënt

De Force-GT serie heeft heel wat sterke punten om mee uit te pakken. De voedingen zijn compact (30% slanker dan hun voorganger), hebben een hoge efficiëntie (tot 95%) en geven een constante stroom af. “Dat maakt dat ze ook perfect kunnen dienen om bijvoorbeeld motoren aan te sturen of voor laadtoepassingen.” Verder stipt Jan het brede temperatuurbereik aan (- 30 °C tot 70 °C) en de coating op de PCBA’s die beschermt tegen stof en vervuiling. “Kortom, een heel betrouwbare DIN-rail voeding die tegemoet komt aan de hoge eisen die machinebouwers stellen en die alle nodige internationale veiligheidscertificaten kan voorleggen.”

Hoogwaardige kwaliteit voor interessante prijs

Jan wijst ook op de sterke reputatie van Delta. “Een naam die misschien niet iedereen even bekend in de oren klinkt. Maar met meer dan 50 jaar in power supply als OEM productiebedrijf, weet Delta hoe het een hoogwaardige kwaliteit moet afleveren. Bovendien hangt er een interessant prijskaartje aan. Bijkomend voordeel, zeker voor wie exporteert, is de wereldwijde beschikbaarheid, compleet met alle nodige documentatie en certificatie. Een totaalpakket dus”, besluit Jan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.