Nieuwe uiterst stille transpalletten van Linde Material Handling - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe uiterst stille transpalletten van Linde Material Handling

Nieuwe uiterst stille transpalletten van Linde Material Handling

Efficiënte allrounders voor het transport van palletten

De nieuwe Linde T14-T20 elektrische transpalletten zijn uiterst compacte toestellen die ook in de smalste ruimtes kunnen worden ingezet. Deze categorie omvat enkele van de stilste transpalletten op de markt die uiterst geschikt zijn voor inzet in stedelijke omgevingen, zelfs ’s avonds of in het midden van de nacht.

Van nachtleveringen in de stad tot gebruik in industriële omgevingen

De vraag naar transpalletten blijft wereldwijd toenemen en de verwachtingen van de klanten zijn erg uiteenlopend. Met zijn nieuwe T14-T20 elektrische transpalletten komt Linde tegemoet aan een brede waaier aan vereisten: zo is de compacte T14 op maat gemaakt van transport in de stad, terwijl de T16 en T18 voornamelijk zullen worden ingezet bij het laden en lossen in magazijnen. De T20 tot slot is met zijn hefcapaciteit tot 2 ton uitermate geschikt voor uitdagende taken in industriële omgevingen. Dankzij hun stille motor en hydraulische pomp en hun drievoudige laadwielen blijven de transpalletten uit deze serie onder de 60 dB(A), zodat ze zelfs ’s nachts kunnen worden ingezet.

Compacte transpalletten met aandacht voor veiligheid en comfort

Een belangrijk kenmerk van de T14 en T16 is hun significant kortere chassis. Hun lengte van slechts 429 mm maakt deze transpalletten uiterst manoeuvreerbaar en ook lichter, wat van pas komt bij inzet in smalle gangen en nauwe laadruimtes. Ook op vlak van veiligheid scoren deze transpalletten hoog: de lange, laag gemonteerde dissel verzekert een veilige afstand tussen bestuurder en truck, terwijl het lage chassis voorkomt dat de voeten onder het toestel gekneld kunnen worden. Bovendien zijn ze uitgerust met een slimme bumper, die de transpallet automatisch doet stilvallen bij het minste contact met de voeten van de bestuurder. Hun comfort wordt tot slot verzekerd door de ergonomische dissel, de wijde handgrepen met ergonomische bedienfuncties en speciale schokdempers, die de bestuurder tegen trillingen beschermen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.