NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwe, ultracompacte weegelektronica voor maximale nauwkeurigheid

Nieuwe, ultracompacte weegelektronica voor maximale nauwkeurigheid

  • Snelle 1.000 Hz bemonsteringssnelheid en verwerkingstijd leveren maximale nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid
  • Gebruiksvriendelijke integratie in Simatic automatiseringssystemen
  • Ruime waaier aan toepassingen in de sectoren pharma, food & beverage dranken, chemie en staal.

 

Siwarex WP351 is de nieuwste oplossing van Siemens voor intelligente weegautomatisering. De module is 20 millimeter breed en 65 millimeter hoog en is daarmee een van de kleinste weegelektronica op de markt. De 1.000 Hz bemonsteringssnelheid en de verwerkingstijd van het apparaat waarborgen, in combinatie met een reactietijd van de digitale uitgangen van minder dan één milliseconde, een maximale nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid. Deze mogelijkheden bieden, met name bij controleweegschalen of hoogperformante vulmachines, een belangrijk voordeel omdat de doseerapparaten zelfs bij zeer korte weegtijden optimaal worden aangestuurd.

Siwarex WP351 is de nieuwste oplossing van Siemens voor intelligente weegautomatisering. De module is 20 millimeter breed en 65 millimeter hoog en is daarmee een van de kleinste weegelektronica op de markt.

Als integraal onderdeel van Simatic ET 200SP kan Siwarex WP351 naadloos worden geïntegreerd in Simatic en niet-Simatic automatiseringssystemen, waardoor dit een perfect alternatief is voor klassieke weegterminals. Dankzij de intelligente firmware kan de gebruiker weegprocessen direct vanuit de module sturen, waardoor de belasting van de aangesloten PLC daalt.
Met de via Ethernet verbonden webserver kan de gebruiker het apparaat snel in dienst stellen en onderhouden – of in geval van een gestoorde of onderbroken PLC, noodtoegang krijgen tot de weegschaal. Dankzij deze connectiviteit, gekoppeld aan de transparante apparaatstatus en de volledige toegang tot alle gegevens van de weegschaal, verlopen servicewerken zeer snel, waardoor werkonderbrekingen tot een minimum beperkt blijven.
Siwarex WP351 is compatibel met nagenoeg alle analoge weegcellen op basis van spanningsmeting en vormt daardoor een veelzijdige oplossing voor veeleisende weegtoepassingen zoals mengen, vullen, afzakken, controleren of totaliseren. Dankzij alle beschikbare certificaten kan Siwarex WP315 ook worden geijkt overeenkomstig OIML R-51, R-61, R-76 of R-107.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.