Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

Nieuwe verkoop partner: SIGMATEK breidt verkoop netwerk uit naar Japan

sigmatek-sumitomo-heavy-industries-cooperation-kopieren

12 september 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Sumitomo Heavy Industries, een lid van de Japanse Sumitomo Group, vertegenwoordigt en verkoopt nu SIGMATEK’S complete automatiserings oplossingen in het land van de rijzende zon. Samen met haar nieuwe partner breidt de Oostenrijkse fabrikant zijn sterke aanwezigheid in Azië verder uit.

Naast China, de VS en Duitsland, bezit Japan één van de grootste OEM en machinebouwer markten wereldwijd. De geïntegreerde, moderne automatiseringsoplossingen van SIGMATEK passen perfect bij de veeleisende en groeiende productiemarkt voor seriële machines in Japan. “Sumitomo Heavy Industries is een zeer gerenommeerde Japanse organisatie met een zeer bekwame technische workforce “, verklaart Alexander Melkus, General Manager Sales and Development bij SIGMATEK.

Technische knowhow en vertrouwen

Sumitomo Heavy Industries, gevestigd in Tokio – een stad van 9.500.000 inwoners – is al lang een gevestigde onderneming in Japan die actief is in vele industrieën en geniet een uitstekende reputatie, evenals een groot vertrouwen in de markt.

“Met Sumitomo hebben we een zeer competente lokale partner voor Japanse industriële klanten met een uitstekend verkoopnetwerk en indrukwekkende toegang tot vele gerenommeerde machine productiebedrijven”, zegt Markus Deixler, International Sales Director bij SIGMATEK.

Vanwege de bijzondere demografische situatie zullen Japanse bedrijven bovengemiddelde investeringen doen in de automatisering van machines en systemen. Met name in robotica en agv’s zijn er significante groei cijfers geprojecteerd voor de komende jaren. Samen zijn SIGMATEK en Sumitomo zeer toegewijd om te werken met Japanse machinebouwers om hun binnenlandse en mondiale concurrentie verder te verbeteren. Met hoge kwaliteit, ruimte- en kostenbesparende automatiseringsoplossingen positioneert SIGMATEK zich als een sterk merk voor de “Smart Machine Automation” op de Japanse markt.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details