Nieuwste bedieningspanelen: Veelzijdig. Compact. Krachtig - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Nieuwste bedieningspanelen: Veelzijdig. Compact. Krachtig

Nieuwste bedieningspanelen: Veelzijdig. Compact. Krachtig

Bedieningspanelen maken het verschil in hoe goed uw operatoren het volle rendement uit uw machines kunnen halen. Met de Power Panels van B&R verzekert u zich in elk geval van het hoogst mogelijk comfort. De nieuwste serie, de ultracompacte FT panelen, zijn ontworpen met IP67-bescherming, zodat ze in de meest veeleisende omgevingen terecht kunnen. En dankzij de geïntegreerde browser kunnen ze ook dienst doen als Visual Components client. Daarnaast gooien ook de T en C Power Panels hoge ogen.

De T serie bestaat uit moderne HMI-terminals, perfect voor machineontwerpen die uitblinken
in adaptievermogen en kostenefficiëntie.

 

De FT serie Power Panels van B&R springt in het oog door zijn extreem compact design en minimale installatiediepte (16,5 of 26 mm). Voeg daar nog de intelligente bekabelingsmogelijkheden aan toe en u krijgt een bijzonder eenvoudig te installeren bedieningspaneel in handen dat bovendien ruimte bespaart. Er is ook de mogelijkheid tot montage op een zwenkarm. Breedbeeld varianten van 5” tot 21,5” maken dat elke gebruiker zijn gading in het aanbod kan vinden. FT50 panelen, bijvoorbeeld, met glazen front en multi-touch-technologie zijn compacte HMI-apparaten, eenvoudig te configureren en ideaal voor hoogwaardige machineontwerpen. De hoge gevoeligheid en nauwkeurigheid van het geprojecteerde capacitieve touchscreen verbetert de bruikbaarheid. Multi-touch-technologie maakt het bovendien mogelijk om veel voorkomende gebaren te integreren, zoals zoomen en vegen.

T serie: Power Panels als moderne HMI-terminals

De T serie bestaat uit moderne HMI-terminals voor bediening via webbrowser of VNC viewer. Ze zijn compact, eenvoudig te configureren en perfect voor machineontwerpen die uitblinken in adaptievermogen en kosten­efficiëntie. Alle toestellen uit de T serie worden geleverd met een geïntegreerde servicepagina. Zonder dat u iets hoeft te installeren worden hieruit al verschillende instellingen aangeleverd, zoals een IP-adres, DHCP-server of screensaver. Gebruikers kunnen ook een gepersonaliseerd openingsbeeld maken. De configuratie kan gekopieerd worden op een usb flashdrive en zo gekopieerd naar andere toestellen. De touchscreens zijn voorzien van een simpele, intuïtieve bediening. De integratie in bestaande netwerken kan eenvoudig verlopen via Ethernet. Er zijn ook varianten beschikbaar met een dubbele Ethernet interface. Indien er meer rekenkracht benodigd is, kan er gekozen worden voor de C reeks Power Panelen.

De Power Panels uit de C reeks bevatten een geïntegreerde PLC. Ondanks hun compacte afmetingen, maken ze geen compromissen op vlak van functionaliteit.

 

C serie: Power Panels met controllerfunctionaliteit

De Power Panels uit de C reeks bevatten een geïntegreerde PLC. Ondanks hun compacte afmetingen, maken ze geen compromissen op vlak van functionaliteit. Aandrijfassen, I/O, veiligheidscomponenten … kunnen allemaal rechtstreeks aangesloten worden op de Power Panels, er is geen andere controller vereist. De Intel Atom-processor biedt voldoende rekenkracht om cyclustijden tot 0,4 ms te bereiken. Automation Runtime, dat tot acht taakklassen biedt, vormt hiervoor de basis. Om optimaal van deze prestaties gebruik te maken, heeft het Power Panel C70 een breed scala aan geïntegreerde interfaces: POWERLINK, Ethernet, X2X Link, usb of CAN (optioneel). Om tot de meest kostenefficiënte oplossing voor de toepassing te komen, is er keuze uit verschillende kloksnelheden en geheugenformaten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.