Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Motion, Gears & DrivesProductinformatie

NORD extruderaandrijvingen voor de kunststofindustrie

19 maart 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Fabrikanten in de kunststofverwerkende industrie waarderen de lange levensduur, het geringe onderhoud en de hoge energie-efficiëntie van de NORD DRIVESYSTEMS aandrijvingsoplossingen. Voor toepassing in extruders levert het bedrijf speciale aandrijvingen die geoptimaliseerd zijn voor zware toepassingen.

Extrusie wordt tegenwoordig beschouwd als de belangrijkste techniek voor de productie en verwerking van thermoplasten. De hoogwaardige industriële MAXXDRIVE® reductoren van NORD DRIVESYSTEMS garanderen de gewenste aandrijving voor elke extruder. Als een van de belangrijkste fabrikanten produceert de aandrijfspecialist ook complete extruderaandrijfoplossingen. Dit maakt aanpassing aan praktisch alle gangbare aansluitmaten mogelijk. Royaal gedimensioneerde druklagers garanderen een veilige opname van proceskrachten en een lange levensduur. De optie ‘extruder’ kan worden aangepast aan de as van de klant en optimaal worden afgestemd op de eisen van de klant wat betreft verschillende lagervarianten. Dit biedt installatiebouwers, producenten en verwerkers van kunststoffen de mogelijkheid om veilige en zeer betrouwbare en bijzonder veelzijdige aandrijfunits te ontwikkelen. Voor de industriële MAXXDRIVETM reductoren zijn extrudertypen beschikbaar in de bouwgrootten 5 tot 11 met een nominaal koppel van 15 tot 75 kNm.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details