NORD UNIVERSAL-motor nu beschikbaar met vermogens van 0.12 tot 45 kW - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
NORD UNIVERSAL-motor nu beschikbaar met vermogens van 0.12 tot 45 kW

NORD UNIVERSAL-motor nu beschikbaar met vermogens van 0.12 tot 45 kW

NORD introduceert een in zijn klasse nieuwe UNIVERSAL-motor, met 20 modellen in een vermogensgebied van 0,12 tot 45 kW.

De NORD UNIVERSAL motor beschikt over CE, UL, CSA, CCC, ISI en EAC certificeringen en voldoet aan de relevante minimum efficiëntieniveaus die geschiktheid garanderen voor markten als Europa, VS, Canada, Rusland, China, India en andere landen. De motor is tevens door Bureau Veritas gecertificeerd voor scheeps- en offshore-toepassingen. De 3-fase NORD UNIVERSAL-motor kan worden gebruikt met vier standaard voedingen, zoals vermeld op het motortypeplaatje: 380V 50Hz, 400V 50Hz, 415V 50Hz en 460V 60Hz, maar kan ook worden gebruikt bij 440V 60Hz en 480V 60Hz.

De robuuste motoren zijn verkrijgbaar in een 4-polige configuratie en zijn geschikt voor IEC-framematen van 63 tot 225. Ze zijn verkrijgbaar met B3 voet-, B5 flens- of B14 flensmontage en kunnen, speciaal voor de Amerikaanse markt, ook worden geleverd met NEMA C flens en met NEMA voetmontage. De motor kan ook direct op NORD tandwielkasten worden gemonteerd, wat een compacte en efficiëntere aandrijfoplossing biedt.

25190_nord-universal-motor-certification-print-1-kopieren

CE, UL, CSA, CCC, EAC, ISI en UA certificeringen maken de nieuwe NORD UNIVERSAL-motor geschikt voor de markten van Europa, VS, Canada, China, India, Rusland en Oekraïne.
Bron afbeelding: NORD DRIVESYSTEMS

De motor is standaard beschermd volgens IP55, is ‘Totally Enclosed Fan Cooled’ TEFC en heeft isolatieklasse F.

Andere beschikbare opties voor de NORD UNIVERSAL-motor zijn onder andere motorstekkerverbindingen, enkele of dubbele beschermkappen, ruimteverwarmer, veerbediende rem en geforceerde koeling. Desgewenst kunnen de motorbehuizingen ook worden geleverd met beschermingsklasse IP66, wat betekent dat ze stofdicht zijn en beschermd tegen een ruwe zee of krachtige waterstralen.

De nieuwe serie energie-efficiënte, hoogwaardige UNIVERSAL-motoren van NORD is vanaf nu leverbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.