NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Onafhankelijk AGV-geleidingssysteem. Traffic Control Systeem met App Besturing
Traffic Control Systeem met app besturing van SIGMATEK.

Onafhankelijk AGV-geleidingssysteem. Traffic Control Systeem met App Besturing

Hoe coördineert u uw AGV’s? Zelfrijdende transportsystemen worden grotendeels aangestuurd via het eigen systeem van de betreffende fabrikant of individuele oplossingen.

SIGMATEK levert nu een voertuig onafhankelijk AGV-geleidingssysteem: het Traffic Control System (TCS). Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in automatiseringsoplossingen, maar ook volledig onafhankelijk ervan worden gebruikt. De TCS-software dient als tussenniveau tussen de voertuigen zelf en de voorraadbeheer- en magazijn beheer systemen, waaruit TCS de relevante transportorders verkrijgt.

Net als een taxi-coördinator stuurt het begeleidingssysteem een beschikbaar voertuig naar het ophaalpunt en vervolgens naar het afleveradres. Het systeem ontvangt de transportopdracht voor de individuele voertuigen en verzorgt de routeplanning. Als er geen voorraad beheer systeem is, kunnen transport taken rechtstreeks in de TCS worden gemaakt. Het proces van een dergelijke transport opdracht is vrij programmeerbaar. Het systeem houdt rekening met alle mogelijke routes: eenrichtingsverkeer, permanente of tijdelijke obstakels, evenals door de gebruiker gedefinieerde beperkingen.

Grafische systeemeditor
Exacte facilitaire modellen en intelligente reislogica voor het plannen van de meest efficiënte routes – eenvoudige uitbreidings mogelijkheden

SLAM-integratie
Directe integratie van SLAM-systemen – snelle inbedrijfstelling en flexibele systeemaanpassing

• Order simulator
Optimaliseer reisorders met geïntegreerde vlootsimulatie – in real-time en timelapse

Flexibele data-interface
Systeemintegratie met open standaardprotocollen zoals VDA 5050, MQTT, JSON, UDP, TCP/IP etc. – externe toegang vanaf elke locatie

• Informatieve analysetools
Efficiëntie van wagenparken in één oogopslag – grafische heatmaps en uitgebreide statistische data-analyse

SigmaControl

Met jarenlange ervaring in industriële besturingstechniek levert SigmaControl gespecialiseerde kennis en producten van vooraanstaande leveranciers als SIGMATEK, COPA-DATA, KONTRON en KOLLMORGEN. De uitgebreide kennis van zaken op met name motion control gerelateerde oplossingen en de klantgerichte aanpak leiden tot de kostenbesparende oplossingen die de sleutel zijn tot uw succes.

SIGMATEK

In 1988 is in Lamprechtshausen bij Salzburg SIGMATEK opgericht. De afgelopen jaren hebben vele innovatieve ontwikkelingen tot evenveel baanbrekende besturingsoplossingen geleid. SIGMATEK ontwikkelt en produceert hardware zoals besturingssystemen, PLC’s, Motion Controllers, Servo-systemen, Visualiseringunits en Industriële PC’s. Ook de bijbehorende Software zoals programmering- en servicetools komen van de R&D afdeling van SIGMATEK. Momenteel werken er ca. 550 hooggekwalificeerde medewerkers. Innovatie, hoge kwaliteit, Europese productie en service zijn maatgevend voor het succes van SIGMATEK, die heden ten dage kantoren heeft in Europa, US, China en Korea. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van diverse distributeurs in de meest belangrijke internationale industriële centra.

Voor meer informatie: https://bit.ly/SigmaControl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.