Open en eenvoudig automatiseren - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Open en eenvoudig automatiseren

Open en eenvoudig automatiseren

Programmeren was nooit eerder zo open en eenvoudig – #openandeasy. De tweede generatie controllers van de serie PFC200 van WAGO weet te overtuigen met een verhoogde performantie en een groter geheugen. De nieuwe serie kan overweg met de klassieke PLC-programmatie alsook met hogere programmeertalen in een open Linux®-omgeving en is daarom dan ook een logische eerste keuze voor klanten uit beide werelden. 

Als PLC kan de controller comfortabel met de e!COCKPIT engineeringsoftware worden geprogrammeerd. De voor de ontwikkeling benodigde tijd wordt hierdoor aanzienlijk verlaagd. De ontwikkelingsomgeving biedt ondersteuning voor diverse veldbussen en protocollen en voegt daar nog een veelvoud aan mogelijkheden toe. De PFC200 beschikt over een embedded Linux besturingssysteem en biedt daardoor de mogelijkheid om het basisimage uit te breiden met open-source pakketten. Zo kan ook de PLC runtime-omgeving volledig worden vervangen door C/C++-programma’s.

Ongekend spectrum aan mogelijkheden
Ontwikkelaars beschikken hiermee over een ongekend spectrum aan mogelijkheden en kunnen te allen tijde flexibel op specifieke klantvereisten reageren. Dankzij de nieuwe systeemupdate is de PFC200 ‘Docker Ready’ en bijgevolg toekomstgericht. Met de Docker technologie kunnen softwarecontainers zonder invloed op de basissoftware geïnstalleerd worden. Een ander opvallend kenmerk van de nieuwe controller is de mogelijkheid om een verbinding met tal van cloudproviders en MQTT-brokers tot stand te brengen.. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.