Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Productinformatie

Palletstoppers houden massa´s gecontroleerd in beweging

ACE-P-PS160-nieuwe-pallet-stopper_300dpi

17 december 2018 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Palletstoppers zijn een betrouwbaar, efficiënt en voordelig hulpmiddel om verschillende soorten werkstukdragers van elkaar te scheiden en apart verder te transporteren. Met in totaal 32 verschillende varianten binnen deze transfertechnologie beschikt ACE Stoßdämpfer GmbH uit het Duitse Langenfeld over een breed scala aan producten. Ze kunnen voor de meest uiteenlopende doeleinden ingezet worden. 

De palletstoppers van ACE Stoßdämpfer GmbH zijn geschikt voor werkstukdragers met een gewicht van 1 kg tot 1.200 kg. Tijdens het productieproces remmen de palletstoppers de werkstukdragers gecontroleerd af, brengen deze tot stilstand en geven ze, middels een signaal, weer vrij. Dit voorkomt beschadiging aan de machines en de getransporteerde goederen en versnelt het proces. 

Pneumatisch of elektrisch?
De compacte, eenvoudig in te passen onderdelen werken pneumatisch of elektrisch. De pneumatische versie is verkrijgbaar in enkelwerkende of dubbelwerkende uitvoering met of zonder inductieve of elektrische detectie. De elektrische uitvoering voert zijn taak uit in omgevingen zonder perslucht. 

Palletstoppers

Tot vier keer hogere massa’s afremmen
In enkele palletstoppers zijn kleine stootdempers van ACE geïntegreerd, waardoor er tot vier keer hogere massa’s kunnen worden afgeremd – en dat terwijl de afmetingen gelijk blijven. Het schokvrije afremmen zorgt voor een optimale stabiliteit van de werkstukken. Overige producten zoals positioneringseenheden, terugslagapparaten en een uitgebreid assortiment aan toebehoren zijn op aanvraag verkrijgbaar.    

Tekst en beeld ACE Stoßdämpfer 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details