Parker brengt een nieuwe uitgebreide catalogus uit - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Parker brengt een nieuwe uitgebreide catalogus uit

Parker brengt een nieuwe uitgebreide catalogus uit

Parker brengt een nieuwe uitgebreide catalogus uit voor zijn assortiment Bestobell cryogene ventielen voor industriële gastoepassingen

Parker Hannifin, de wereldwijde leider op het gebied van bewegings- en besturingstechnologieën, heeft een nieuwe uitgebreide catalogus uitgebracht met gedetailleerde informatie over het assortiment Bestobell hoogwaardige cryogene ventielen. Deze worden gebruikt in toepassingen voor het transporteren, opslaan en verwerken van vloeibare gassen met een zeer lage temperatuur.

De catalogus van Parker, een toonaangevende fabrikant van cryogene ventielen, bestaat uit 70 pagina’s en bevat uitgebreide technische informatie over zijn producten en constructiematerialen en gedetailleerde informatie over de conformiteit van ontwerpen, certificeringen en goedkeuringen. Parker Bestobell-ventielen zijn ontworpen en vervaardigd in overeenstemming met ASME B31.3, BS EN 1626 en BS ISO 21011 en voldoen aan de Richtlijn Drukapparatuur (EU PED 2016): 2014/68/EU.)

De catalogus beschikt voor elk ventieltype ook over gedetailleerde bestelsecties met vereenvoudigde onderdeelnummering, zodat gebruikers het product eenvoudig volgens de vereiste specificaties kunnen configureren. Er is een volledige lijst met reserveonderdelen aan de catalogus toegevoegd. Voor extra gemak voor de klant heeft deze lijst ook de vereenvoudigde onderdeelnummering. Alle onderdeelnummers in de nieuwe catalogus maken deel uit van het kernassortiment van Parker en zijn beschikbaar voor productie.

Voor elk ventieltype worden er installatierichtlijnen gegeven om de juiste oriëntatie van het ventiel te garanderen. Gedetailleerde instructies voor elke productserie vindt u in de installatie-, bedienings- en onderhoudsinstructies, die u kunt downloaden van de website van Parker. Het assortiment van Parker Bestobell omvat cryogene handmatige en aangedreven bol-, afsluit- en kogelventielen, evenals terugslagventielen, veiligheids- en thermische overdrukventielen, zeven, spruitstukken en drukregelaars. Elk ventiel is ontworpen om te voldoen aan de industriële vereisten, om temperatuurveranderingen en mogelijke uitzetting of krimp te weerstaan en vervorming van de bevestiging te voorkomen.

Download de catalogus hier om het volledige assortiment te bekijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.