NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Parker organiseert online evenement met een panel van experts

Parker organiseert online evenement met een panel van experts

Parker organiseert online evenement met een panel van experts waarin de uitdagingen in de transitie naar elektrificatie worden besproken

Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, organiseert een live forum met acht Parker-experts om de complexe uitdagingen te bespreken die voortvloeien uit elektrificatie en hoe Parker bedrijven helpt bij de overgang van traditionele naar hybride en volledig elektrische mobiele machines.

Het live forum, ‘Let’s Talk Electrification’, vindt plaats op 25 april vanaf 13.00 uur CEST en behandelt onderwerpen als digitalisering, warmtebeheer en enkele mogelijke toekomstige uitdagingen van de transitie naar elektrificatie. Er volgt een discussie over de L120H-wiellader van Volvo Construction Equipment als casestudy. De volledig elektrische L120H is een voorbeeld van hoe de samenwerking van Parker met Volvo Construction Equipment innovatieve oplossingen voor de elektrificatie van voertuigen heeft opgeleverd en de complexiteit van de toeleveringsketen en de time-to-market heeft verminderd.

Een van de belangrijkste sprekers is Shawn Horner, Vice President of Technology & Innovation, Motion Systems Group, over de overkoepelende inzichten in elektrificatie; Erik Forsberg, Systems Engineering Manager, neemt deel aan de paneldiscussie over de casestudie van de Volvo Construction Equipment L120H-wiellader; en Nils Henriksson, Mobile Center of Excellence Manager, neemt deel aan de paneldiscussie over de toekomstige uitdagingen op het gebied van mobiele elektrificatie.

Het online-evenement bevat ook twee breakout-discussies waarbij deelnemers kunnen kiezen om een van beide sessies bij te wonen. Meer informatie over de onderwerpen van de breakout-sessie en de agenda van de dag vindt u HIER.

Ga HIER naar de evenementpagina om u te registreren voor het online forum. Meer informatie over het elektrificatieproduct van Parker is ook HIER te vinden via de oplossingenpagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.