NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Productontwikkelingsfestival Advanced Engineering viert haar 5de editie met een geweldige line-up van inspirerende sprekers en innovatieve exposanten

Productontwikkelingsfestival Advanced Engineering viert haar 5de editie met een geweldige line-up van inspirerende sprekers en innovatieve exposanten

Welke technologie gebruikt de TU Delft om de hyperloop van Elon Musk mee te ontwerpen? Hoe laat je een Formule E wagen autonoom rijden? Wat is de impact van technologie op klimaat en hoe kunnen we de omslag maken naar circulaire materialen en naar waterstof?
Ontdek deze en nog veel andere vraagstukken tijdens Advanced Engineering op 15 & 16 mei in Antwerp Expo.

Voor de 5de keer komen product designers/engineers, R&D Teams, innovation managers en CEO’s samen in Antwerp Expo om hun producten te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Ze vinden er innovaties van het design, engineering en prototyping tot het toevoegen van componenten en elektronica bij 260 exposanten.

Daarnaast staat er opnieuw een sterke line-up van leaders of industry klaar om de aanwezigen te inspireren. Dit jaar focussen de sprekers op woensdag 15 mei op duurzame materialen. Inge Neven (CEO VITO) – circulaire materialen, Marc Van Damme ( VP Agfa Gevaert) – energietransitie naar waterstof en Manfred Van Vlierbergen (CEO ArcelorMittal) – het groene staal, helpen u om de beste duurzame materiaalkeuze te doen bij uw nieuwe producten. Hans De Backer (GM Digital for Youth) sluit af met circulaire IT.

Hoe gaan technologie en duurzaamheid hand in hand? Op donderdag 16 mei spreken Mathias Vergouwen (Microsoft) en Ben Stoffelen (VP AI imec) hierover. Daarna neemt Flanders Make het podium over om showcases for the industry voor te stellen met o.a. Grisja Lobbestael (CEO) en Marc Engels (COO) op het programma.

Tijden het namiddagprogramma nemen strategische partners het over: imec, VITO, The Beacon, XR Valley, APBC, Flanders DC nemen het woord. Met topics als AI, XR, circulaire materialen en design for change wordt het geweldig interessant!

Afsluiten doen we elke dag met een receptie en een zelfgebrouwen biertje: Innovation Brew!

Een bezoek aan de beurs en het programma is gratis.

Praktische info:

Advanced Engineering

15 en 16 mei 2024

Antwerp Expo

Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.