Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Nieuws

Pumps & Valves en Maintenance 2020 van 25 & 26 maart a.s. gaat niet door en krijgt nieuwe datum op woe 17 & do 18 juni 2020

naamloos-1-kopieren

12 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

In het kader van de internationale uitbraak en verspreiding van COVID-19, het Coronavirus, volgt Easyfairs Belgium de ontwikkelingen op de voet, rekening houdend met de adviezen en de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale overheden. De onvoorspelbare, onvermijdelijke, ongeziene en wereldwijde reikwijdte van het virus raakt ook de eventindustrie door het potentiële risico op verspreiding tijdens de evenementen en de impact hiervan op de openbare gezondheid.

De belangrijkste prioriteit van Easyfairs Belgium tijdens deze kritische situatie die we nauwgezet opvolgen is het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de werknemers, bezoekers en exposanten alsook andere externe betrokken partijen.

Het lijkt erop dat de situatie in België de komende dagen kritischer zal worden. De Belgische federale overheid besloot op 10 maart 2020 dan ook om drastische maatregelen te nemen en gaf het advies om indoorevenementen met meer dan 1.000 personen niet te laten doorgaan.

Deze evolutie, die volledig buiten de controle van Easyfairs valt, leidt tot de conclusie dat Pumps & Valves en Maintenance op 25 en 26 maart in Antwerp Expo niet zal doorgaan en dat wij genoodzaakt zijn dit evenement te annuleren. Easyfairs Belgium doet al het mogelijke om alternatieve oplossingen te vinden en de gevolgen tot een minimum te beperken. Zo zal Pumps & Valves en Maintenance opnieuw ingepland worden op woe 17 en do 18 juni in Antwerp Expo.

Samen met jullie zetten wij alles in het werk om op 17 en 18 juni opnieuw een succesvol event te organiseren.

Wij zullen in de loop van de komende dagen met elk van u persoonlijk contact opnemen om in deze uitdagende periode een aangepaste communicatiecampagne te bekijken voor woe 17 en do 18 juni.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details