Red Lion kondigt nieuwe merkidentiteit aan - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Red Lion kondigt nieuwe merkidentiteit aan

Red Lion kondigt nieuwe merkidentiteit aan

Om de voortschrijdende rol binnen de industriële automatisering en networking te illustreren

Red Lion Controls, wereldwijde experts op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en networking, kondigde vandaag een nieuwe merkidentiteit aan die haar kracht en positionering op de markt weerspiegelt. De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt de voortdurende vorderingen die Red Lion maakt bij het leveren van oplossingen op maat die klanten helpen bij het realiseren operationele excellentie.

“Ik ben verheugd om een nieuw tijdperk voor Red Lion te kunnen aankondigen, een tijdperk dat start met een gloednieuwe look en dat onze klanten meer innovatie en waarde biedt dan ooit tevoren,” aldus Jack Lee, bestuursvoorzitter van Red Lion. “Terwijl ons uiterlijk verandert, blijven de sterke waarden die ons gemaakt hebben tot wie we nu zijn, bestaan. Ik ben trots op de nalatenschap van Red Lion, maar ik wil graag onze commitment aan excellentie opnieuw definiëren.”

De betekenis achter het logo en de slogan
Red Lion staat voor stabiliteit en kracht in de markt, maar ook voor een uitstekende klantenservice. Het nieuwe Red Lion logo is ontworpen om deze zelfde beleving op te roepen, maar dan visueel, waarbij het focust op de initialen – RL – voor eenvoudige herkenning.

Als primaire kleur van het logo straalt titaniumgrijs kracht uit, terwijl een rode driehoek geometrische stabiliteit vertegenwoordigt en de legacy kleur van Red Lion handhaaft.

Het merk Red Lion staat voor uitmuntendheid op elk contactpunt via haar producten, oplossingen en service. De slogan ‘Excellence. Redefined’ bevestigt de hoge standaard van prestaties en integriteit die Red Lion definieert en de voortdurende missie om klanten nog meer zakelijke waarde te bieden.

De komende weken zal Red Lion haar nieuwe merkidentiteit uitrollen over traditionele en digitale verkooppunten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.