Red Lion voegt nieuwe signaalconditioneringsapparatuur toe - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Red Lion voegt nieuwe signaalconditioneringsapparatuur toe

Red Lion voegt nieuwe signaalconditioneringsapparatuur toe

Verbeterde langeafstand signaalsterkte in veeleisende processen en omgevingen

Red Lion Controls, de wereldwijde experts op het gebied van communicatie, monitoring en besturing voor industriële automatisering en netwerken, kondigde vandaag de release aan van hun nieuwe lijn signaalconditioneringsproducten. Red Lion’s complete programma signaalconditioners verbetert de signaalsterkte en faciliteert langere kabellengtes door industriële omgevingen. Bij gebruik als omzetter kunnen deze apparaten signalen vertalen naar en integreren in bestaande PLC-architecturen, waardoor dure PLC-inputkaarten niet meer nodig zijn voor het ontvangen van een unieke signaalinput van een nieuw toegevoegde sensor. Met een slanke 6 mm voetafdruk kan elk van de signaalomzetters van Red Lion stroom, spanning, thermokoppels, RTD’s, weerstanden en gepulseerde ingangssignalen accepteren of omzetten.

De nieuwe signaalconditioners van Red Lion zijn ideaal voor klanten die een superieure signaalintegriteit wensen, alsmede voor industriële toepassingen die ofwel data van bestaande apparatuur vereisen ten behoeve van IIoT strategieën door toevoeging van sensoren, dan wel meetprocessen waarbij het gaat om nauwkeurige sensordata waarbij signalen nauwkeurig over lange afstanden moeten worden doorgegeven zonder te interfereren met externe ruisbronnen, zoals VFD’s en schakelpieken. In plaats van dure speciale I/O kaarten te moeten toevoegen aan een bestaand PLC systeem, kunnen fabriekstechnici met de signaalconditionering- en conversieoplossingen van Red Lion sensordata toevoegen aan lopende processen in bestaande formats, wat de implementatie vereenvoudigt en de kosten verlaagt.

Deze nieuwe signaalconditioneringsproducten bieden versterkings-, isolatie- en omzettingsmogelijkheden en zorgen zo voor gegarandeerde signaalintegriteit onder zware condities en over lange afstanden, met de mogelijkheid om het signaal om te zetten naar de gewenste input, afhankelijk van de toepassing. Een slanke 6mm behuizing vertaalt zich in extra mogelijkheden zonder dat dit ten koste gaat van de paneelruimte.

Voor meer informatie over de signaalversterking- en omzettingsmogelijkheden van de nieuwe signaalconditioneringsproducten van Red Lion, bezoek www.redlion.net/signal-conditioners

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.