Service via een app voor mobiel gebruik - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Service via een app voor mobiel gebruik

Service via een app voor mobiel gebruik

NORD DRIVESYSTEMS gaat mobiel: met de NORDCON APP en de NORDAC ACCESS BT Bluetooth stick heeft de aandrijfspecialist een mobiele inbedrijfstellings- en serviceoplossing voor alle NORD aandrijvingen gecreëerd.

De NORDCON APP en de NORDAC ACCESS BT Bluetooth stick voor alle elektronische componenten van NORD worden gebruikt voor aandrijfmonitoring via een dashboard, aandrijfanalyse via een handige oscilloscoopfunctie en aandrijfparametrering van NORD aandrijfsystemen. De op het dashboard gebaseerde visualisatie kan worden gebruikt voor aandrijfmonitoring en foutdiagnose. Met een helpfunctie en snelle toegang tot parameters is het parametreren van aandrijvingen eenvoudig en gemakkelijk. In stand-alone bedrijf kan de NORDAC ACCESS BT ook worden gebruikt voor back-up en herstel van aandrijfparameters. De NORDCON APP en NORDAC ACCESS BT zijn beschikbaar voor alle NORD aandrijfelektronica en kunnen worden gebruikt met decentrale frequentieomvormers en kastomvormers zoals de nieuwe NORDAC PRO SK 500P.

Toegevoegde waarde voor dagelijks werk

De NORDAC ACCESS BT wordt gebruikt als link tussen het mobiele eindapparaat en de app. De Bluetooth stick wordt direct op de frequentieomvormer gebruikt. Gebruikers hebben dus in de praktijk toegang tot de schijfdata en houden volledig controle. De NORDAC ACCESS BT kan ook zonder de app worden gebruikt, bijvoorbeeld om parameterdata op te slaan. Als de frequentieomvormer beschadigd is of als de aandrijving moet worden vervangen, kunnen de oorspronkelijke parameters eenvoudig worden geüpload vanaf de stick. Parameteroverdracht tussen een aandrijving en een pc is ook mogelijk. De app is beschikbaar voor iOS en Android besturingssystemen in de App Store of in Google Play.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.