Slimme productlevering, -interactie en -authenticatie - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Slimme productlevering, -interactie en -authenticatie

Slimme productlevering, -interactie en -authenticatie

Betrouwbare RFID-labels met duale UHF- en NFC-frequentie

Brady Corporation introduceert een nieuw, uiterst betrouwbaar RFID-label met duale frequentie dat de voordelen van UHF en NFC RFID-technologie combineert. Met één label kunnen bedrijven product- en artikelproductieketen, authenticatie en interactie met de eindgebruiker verbeteren.

Verbeter productlevering, -interactie en -authenticatie

Traceer, verifieer en communiceer met vrijwel elk artikel of product via één betrouwbaar, industrieel label met UHF en NFC RFID-frequenties. Lokaliseer meerdere producten tegelijk van op afstand en raadpleeg aanvullende informatie van dichtbij. Voeg overal eenvoudig meer gegevens toe, zoals productie- en onderhoudsgegevens, verzendingsdata, producthandleidingen, authenticatiegegevens en garantie-informatie.

Bied een uitgebreide productrealiteit

Tik gewoon op het label met een smartphone met NFC om gegevens te lezen en te schrijven. Alle producten of artikelen met een RFID-label met duale frequentie kunnen hele toeleveringsketens toelaten deel te nemen aan traceringsprogramma’s, van onderdelenfabricage, assemblage, logistiek en distributie tot installateurs, onderhoud en eindgebruikers. Toegevoegde gegevens kunnen codes zijn, links naar online informatie of naar documenten die in databases zijn opgeslagen.

Snel voorraadbeheer

Meerdere gelabelde producten en artikelen kunnen in één keer worden geteld en geïdentificeerd vanop een afstand tot 11 meter met draagbare of vaste UHF RFID-lezers. Signalen negeren de zichtlijnen en verhogen aanzienlijk de snelheid en de flexibiliteit van voorraadbeheer. Relevante traceerbaarheidsgegevens kunnen ook snel worden opgevraagd per gescand artikel en scanners kunnen professionals naar de juiste artikelen leiden.

Brady NV

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.