Snelle integratie via IO-Link - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Snelle integratie via IO-Link

Snelle integratie via IO-Link

Nieuw MD7-systeem van Leuze maakt automatisering eenvoudiger: IO-Link master, hubs en sensoren maken het mogelijk om krachtige systemen in de smart factory te implementeren.

De IO-Link master kan dankzij zijn multiprotocolmogelijkheid flexibel in de besturing en in de cloud worden geïntegreerd.

Het nieuwe MD7-systeem van Leuze maakt een krachtige automatisering mogelijk en het is eenvoudig te integreren: IO-Link hubs zijn een kosteneffectieve manier voor gebruikers om naar behoefte extra digitale sensoren in het systeem te integreren en het systeem op een flexibele en economische manier uit te breiden. Dit zorgt ervoor dat gebruikers profiteren van consistent transparante gegevens en processen.
Dankzij het gesynchroniseerde systeem van IO-Link masters en Leuze-sensoren beschikken de aangesloten machines over een hoge mate van standaardisatie. Alle IO-Link modules en aangesloten sensoren en actuatoren kunnen snel en eenvoudig via een webbrowser in bedrijf worden gesteld, geconfigureerd en centraal worden bewaakt.

IO-Link componenten van Leuze zijn eenvoudig te integreren tussen fabrikanten.

Toekomstbestendigheid is gegarandeerd met IO-Link: Backward compatibiliteit betekent dat, zelfs jaren later, sensoren met oudere productiedata kunnen worden geïntegreerd in systemen met de nieuwste specificatie.

Met nieuwsgierigheid en vastberadenheid zijn de sensormensen van Leuze al meer dan 50 jaar vernieuwers op het gebied van technologische mijlpalen in de industriële automatisering. Ze worden gedreven door het succes van hun klanten. Gisteren. Vandaag. Morgen.

Het productassortiment van Leuze omvat schakel- en meetsensoren, identificatiesystemen, datatransmissie-en beeldverwerkingsoplossingen en machineveiligheidscomponenten en -systemen. De focus van hun werk ligt op de gebieden van intralogistiek, verpakking, gereedschapsmachines, automobielindustrie en laboratoriumautomatisering. Leuze werd in 1963 opgericht, met het hoofdkantoor in Owen/Teck in Zuid-Duitsland. Vandaag de dag zijn er meer dan 1.200 Sensor-Mensen over de hele wereld die met veel ervaring en toewijding werken aan het duurzame succes van hun klanten in een veranderende industrie – of het nu in de technologische competentiecentra is of in een van de 20 verkoopbedrijven die door meer dan 40 internationale distributeurs worden ondersteund.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.