Specialist AGV-techniek levert totaalpakket voor machinebouwers

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Specialist AGV-techniek levert totaalpakket voor machinebouwers

Specialist AGV-techniek levert totaalpakket voor machinebouwers

De markt van voertuigen die zelfstandig taken uitvoeren, bijvoorbeeld vervoer van pallets of karren in productieomgevingen is de laatste jaren exponentieel gestegen. En daarmee ook de aanbieders van dit soort systemen die kampen met veelal dezelfde uitdagingen.

Het scannen van de rijweg naar obstakels, barcode scanners, aanrijdbeveiliging, operator interface, noodstopknop, bedieningsknoppen en pendants om AGV’s te programmeren en manueel te parkeren zijn een greep uit het totaalaanbod.   

Als partner van toonaangevende wereldspeler IDEC levert Inrato een gerichte totaaloplossing voor AGV bouwers. IDEC heeft door input van gebruikers doordachte praktijkgerichte producten ontwikkelt die aansluiten op deze eisen en wensen.  

“Naast componenten bieden wij support bij CE Markering en implementatie van systemen  en dat allemaal uit één koker”. voegt Jelmer Brouwer van Inrato toe. “Onze ervaring in zowel machineveiligheid als veiligheid in magazijnen biedt veel raakvlakken bij AGV’s”.

Op de website van Inrato is een oogopslag te zien welke mogelijkheden er zijn, de speciale AGV brochure geeft inzicht in het gehele leveringsprogramma voor magazijn automatisering en zelfrijdende voertuigen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.