NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Sterke tandem fabrikant-reseller komt service aan klanten ten goede
Voor bepaalde toepassingen monteren ze bij Fluxer een positioner van Siemens op de regelkleppen van ARI Armaturen.

Sterke tandem fabrikant-reseller komt service aan klanten ten goede

Voor een fabrikant is een reseller met toegevoegde waarde een enorme meerwaarde. Die staat immers heel dicht bij de klanten. Fluxer is zo’n approved partner voor verschillende merken, waaronder ARI Armaturen en Siemens. Je koopt er niet zomaar een product, maar kiest voor doordachte oplossingen en een vakkundige ondersteuning.

Sterke partner

“Ons gamma omvat afsluiters, appendages, meet- en regeltechniek, aandrijvingen en terugslagkleppen van verschillende merken voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dat kunnen standaardproducten uit voorraad zijn, maar in veel gevallen gaat het toch om een klantgerichte oplossing, die we samen met klant en fabrikant engineeren”, stelt account manager Frédéric Billiouw. 

Jeroen Vandecasteele, sales engineer process valves & instrumentation, vult aan: “Dankzij onze ruime expertise kunnen we kort op de bal spelen met advies, producten en service. Een project stopt ook nooit bij de levering, want we staan in voor inbedrijfstelling, opleiding, onderhoud, revisie en herstelling. Fluxer heeft een sterke reputatie als reseller met toegevoegde waarde van verschillende merken, waaronder ARI Armaturen en Siemens.”

ARI Armaturen

ARI Armaturen produceert al meer dan zeventig jaar hoogwaardige, robuuste afsluiters voor onder meer kritische stoomtoepassingen: regelkleppen, drukreduceerkleppen, klepafsluiters, vlinderkleppen, veiligheidskleppen, condenspotten, … – 20.000 producten, in meer dan 200.000 varianten. “Deze Duitse ventielpartner bouwde een wereldwijd netwerk van verkooppartners uit, waartoe Fluxer sinds november 2022 behoort. Dat partnership steunt op kwaliteit, expertise, snelheid en betrouwbaarheid”, stelt Billiouw. “We weten door onze ervaring precies wat de klanten nodig hebben, waardoor we de juiste producten op stock houden. Dankzij onze technische kennis kunnen we ook componenten van verschillende partners in één oplossing combineren, bijvoorbeeld een Siemens positioner op regelkleppen van ARI Armaturen.”

Siemens

Als Siemens approved partner biedt Fluxer talloze oplossingen voor debiet-, druk-, niveau- en temperatuurmetingen. Op Pumps & Valves worden weer verschillende nieuwe producten getoond. “De FMT020 is een digitale transmitter voor elektromagnetische debietmetingen met bijkomende communicatiemogelijkheden, interne soft zelf-verificatie en een vernieuwde display. En met de Sitrans LR500 series staat de recentste uitbreiding op het vlak van hoog­frequente radar niveaumeters in de vitrine”, licht Jeroen Vandecasteele toe. “Het label van een partner draag je niet zomaar. Daarvoor moeten onze mensen doorgedreven opleidingen volgen, die hen toelaten net dezelfde competenties op te bouwen als de productspecialisten bij de fabrikanten. Onze toegevoegde waarde komt finaal zowel eindklant als fabrikant ten goede.”

Fluxer is een approved partner van Siemens. De medewerkers volgden een doorgedreven opleiding om zo de nodige kennis op te bouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.