Stroomlijning van opslagruimte voor wereldberoemde autofabrikant - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Stroomlijning van opslagruimte voor wereldberoemde autofabrikant

Stroomlijning van opslagruimte voor wereldberoemde autofabrikant

Om klanten te helpen hun opslagruimte te optimaliseren, is Weland Solutions altijd bereid om verticale magazijnliften aan te passen aan specifieke behoeften. De wereldberoemde autofabrikant Koenigsegg is een van de vele bedrijven die wist te excelleren met hun productie met een op maat gemaakte opslagoplossing.

Autofabrikant Koenigsegg is wereldwijd bekend om zijn iconische en exclusieve auto’s. Het bedrijf groeit continu en heeft daardoor steeds meer behoefte aan extra opslagruimte. Besloten werd daarom een samenwerking aan te gaan met Weland Solutions, die resulteerde in de installatie van twee op maat gemaakte verticale magazijnliften van het model Compact Twin 2440.

Twee machines, één oplossing

Toen Koenigsegg besloot om met Weland Solutions samen te werken, was dat vooral omdat ze wisten dat het bedrijf in staat was om machines aan te passen aan specifieke behoeften. Er werd een oplossing gecreëerd waarbij twee verticale magazijnliften werden verbonden om samen te werken. Ook het interieur en de software werden aangepast en verbonden.

24662_054a9397-kopieren

Compacte Twin 2440 van Weland Solutions.

 

“De snelste auto ter wereld wordt ontworpen en gefabriceerd in Zweden, net zoals de snelste verticale magazijnlift ter wereld. Ons doel is om met Koenigsegg mee te groeien en daarbij onze machines aan te passen aan hun specifieke behoeften”, legt Björn Karlsson, CEO van Weland Solutions, uit.

Een duurzame keuze

Weland Solutions levert alleen producten met een lange levensduur. Bovendien nemen ze de volledige verantwoordelijkheid voor hun machines, zowel nieuw als gerestaureerd. Dat omvat verplaatsing, installatie, opstart en opleiding van betrokken medewerkers. Ook vanuit het oogpunt van de klant, zijn gerestaureerde producten een kostenefficiënte keuze. Deze redenen maakten het voor Koenigsegg eenvoudig om met het bedrijf in zee te gaan. Ze investeerden in twee gerestaureerde Compact Twin 2440 en met de op maat gemaakte aanpassingen blijkt de efficiency ervan uitstekend.

Voor meer informatie over de verticale magazijnliften van Weland Solutions kunt u terecht op www.welandsolutions.com/en-gb. Op de website kunt u ook lezen over de eerdere en lopende samenwerkingen van het bedrijf op het gebied van efficiëntere en geoptimaliseerde opslagoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.