Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Motion, Gears & Drives

Tandheugels en rondsels catalogus 2021 van Apex Dynamics

Schermafbeelding 2021-01-06 om 08.51.39 kopiëren

6 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

In reactie op de groeiende vraag uit de markt zijn er, naast kleinere updates en correcties, twee nieuwe series met rondsels op een steekas toegevoegd. Ook hebben we de indeling en structuur verbeterd zodat je nog beter kan navigeren door ons programma.

NIEUWE SERIES MET RONDSELS OP EEN STEEKAS

Apex Dynamics heeft haar catalogus voor tandheugels en rondsels uitgebreid en voorzien van 2 nieuwe series met rondsels op een steekas. Dit zijn de serie G met spiebaan en serie H met gladde as. Deze zijn leverbaar in module 1,5 tot en met 6, in schuine- en rechtvertande uitvoering, tussen 12 en 30 tanden, kwaliteit DIN5 / e25 en allemaal oppervlakte gehard en geslepen.

EXTRA MAATVOERING EN SPECIFICATIES TANDHEUGELS EN RONDSELS

Ook zijn er bij vele producten extra maatvoeringen of specificaties (onder andere totale spoed afwijking) opgenomen en zijn er ook enkele producten uit het programma verdwenen. De som is wederom een sterke uitbreiding van ons programma, door deze aanpassingen heeft de catalogus geen 86 maar meer dan 100 pagina’s gekregen.

CURVIC-PLATE RONDSELS VOOR HIGHTORQUE TANDWIELKASTEN

Voor de overzichtelijkheid zijn de Curvic-Plate rondsels voor de High Torque tandwielkasten verplaatst naar de AP/APC series catalogus die hier te downloaden is. Met deze combinaties zijn voedkrachten mogelijk tot over 200kN en met de hoogste nauwkeurigheid.

Uiteraard zijn alle toevoegingen direct in de Design Tool te downloaden als IGS, DWG, STP en PDF.

De nieuwe Tandheugels en Rondsels Catalogus 2021 van Apex Dynamics download je hier.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Industrial Automation? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details