NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Tsjechische dochteronderneming van NORD viert 25e verjaardag

Tsjechische dochteronderneming van NORD viert 25e verjaardag

Door het grote succes van de NORD DRIVESYSTEMS op de Tsjechische markt werd in 2018 de verhuizing van de productie en administratie naar een nieuw bedrijfspand noodzakelijk.

De Tsjechische dochteronderneming van NORD DRIVESYSTEMS viert haar 25-jarig bestaan: In het najaar van 1994 werd de vestiging van het bedrijf opgericht in Hradec Králové bij Praag. Tegenwoordig is NORD-Poháněcí technika, s.r.o. één van de grootste leveranciers van aandrijftechniek in het Oost-Europese land.

Elk jaar verlaten 12.500 aandrijfsystemen de hooffabriek in de hoofdstad Praag, die samen met de locaties Hradec Králové, Brno en Ostrava de Tsjechische vestiging vormt. Sinds 2008 blijft NORD Czech Republic groeien; in 2018 steeg de omzet in Tsjechië met 4% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Deze zeer positieve ontwikkeling is een belangrijk resultaat van de enorme inzet van de medewerkers in de productie, verkoop en service. “We hebben een belangrijke positie op de Tsjechische markt verworven”, aldus een opgetogen filiaalmanager Hynek Zubr. “Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit en de technische eigenschappen van onze producten zeer.”

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, heeft NORD in 2008 een ultramoderne productiefaciliteit in Praag gebouwd, die aandrijfsystemen voor de Tsjechische markt produceert. Ook de administratie is daar gevestigd. In mei vierde NORD Czech Republic het 25-jarig jubileum met een galadiner met cultureel programma in Praag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.