#vinteccleuk nieuws: high-end technologie komt uit West-Vlaamse bodem. - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
#vinteccleuk nieuws: high-end technologie komt uit West-Vlaamse bodem.

#vinteccleuk nieuws: high-end technologie komt uit West-Vlaamse bodem.

Vintecc, het software bedrijf uit Roeselare heeft #vinteccleuk nieuws. De voorbije jaren heeft Vintecc een grote groei doorgemaakt, waardoor het in 2021 laureaat was voor de Deloitte technology fast 50. De groei was ook duidelijk zichtbaar in het aantal medewerkers (27), waardoor het kantoor in de Oekensestraat in Rumbeke te klein is geworden en de beslissing gevallen is om te investeren in een eigen nieuwbouw iets verderop in Hof ter Weze te Roeselare. De eerste werken werden ondertussen opgestart en is het plan om eind 2022 de verhuis te plannen.

Vintecc is een software bedrijf die zich richt op machinesoftware met een focus op visie, robotics en controls. De grote uitdaging om machines op grotere schaal te gaan beheren lossen ze op met hun eigen ontwikkelde machine management framework, waarbij gebruik gemaakt wordt van high-end technologie zoals Digital Twins, Big data, Artificial Intelligence, Webbased Interfaces en hardware independent operating systems. De missie is en blijft “Creating Smarter Machines”, want slimmere machines besparen kostbare tijd, vermijden onnodige kosten of lange leadtimes en zorgen ervoor dat je competitief kunt blijven in een snel evoluerende wereld.

Toonaangevende bedrijven zoals Picanol, Atlas Copco, Stow Group, LVD, Daikin,… vertrouwen reeds op de expertise van Vintecc. De ambitie is om de in-huis ontwikkelde tools in een bredere regio te vermarkten en zo verder te groeien tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van industrie 4.0 in Europa.

Meer info: www.vintecc.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.