NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Voor elke toepassing de juiste oplossing

Voor elke toepassing de juiste oplossing

De stuwende kracht van sensorontwikkeling

Een titel die staat als een huis. Het is meteen ook de slagzin die sensorontwikkelaar Pepperl+Fuchs al ruim zeventig jaar in zijn ontwikkeling vooruit stuwt. Het bedrijf kan zo bogen op een rijke knowhow die het via zijn ruim vijftig locaties aan de klant weet aan te bieden. 

De klant als partner

Pepperl+Fuchs draagt een intensieve wisselwerking met zijn klanten hoog in het vaandel. Veelal door het onderhouden van de rechtstreekse dialoog, het bestuderen van de markt, en uiteraard ook het inzetten op de hoogwaardige customised solutions waarmee de firma al enkele jaren succesvol uitpakt. Zo wordt de klant op permanente basis kwaliteitsvol en betrouwbaar ondersteund bij de meest uiteenlopende uitdagingen. 

Het ontwikkelen van individuele sensoroplossingen wordt in hoge mate gerealiseerd door de meer dan vijftig Pepperl+Fuchs afdelingen die het bedrijf wereldwijd telt. Dit accentueert het partnership ook op lokale basis, waardoor de sensorbouwer permanent met verse klantenfeedback wordt ondersteund.

De technologie werd door Pepperl+Fuchs intensief uitgebreid met een vracht aan functionaliteiten.

Portfolio als benchmark

De uitvinding van de naderingssensor dateert al uit het jaar 1958, maar intussen werd de technologie door Pepperl+Fuchs intensief geïnnoveerd en uitgebreid met een vracht aan baanbrekende functionaliteiten. Dermate, dat het bedrijf vandaag de breedste portfolio op de markt kan voorleggen en zo in feite zélf de benchmark binnen deze niche uitmaakt. 

USi-safety ultrasone veiligheidssensorsysteem.

High-end producten

Een korte greep uit het enorme aanbod.

Het productassortiment op het gebied van de industriële visiesystemen is bijvoorbeeld zo uitgebreid, dat het ook bij zeer complexe vision-toepassingen kan worden ingezet, en zo op tal van problemen anticipeert. Ook de LiDAR-sensoren van Pepperl+Fuchs zijn wereldwijd toonaangevend, met producten als de R2000 2D-laserscanner. Bovendien mag de firma zich technologieleider noemen op het gebied van ultrasoon en time-of-flight, en camera-gebaseerde positioneringssystemen. Pepperl+Fuchs biedt ook technologische hoogstandjes voor veiligheidskritische toepassingen, zoals de safePGV- en safePXV-veiligheidspositioneercamera’s of het USi-safety ultrasone veiligheidssensorsysteem.

Toekomst verzekerd

De focus op toekomstgerichte concepten, zoals de digitale transformatie naar 4.0 niveau of het heroverwegen en innoveren van bestaande technologie, zit bij  Pepperl+Fuchs onbetwistbaar in het bedrijfs-DNA.  Een voorbeeld is hier de industriële communicatie: om de integratie van verschillende componenten mogelijk te maken, zijn immers sensoren nodig voor interfaces via het gekende IO-Link, CAN, Ethernet, en andere communicatieprotocollen. Daartoe rust Pepperl+Fuchs zijn sensoren met deze en andere features uit, zodat ze in de toekomst nog meer data en informatie kunnen verwerken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de know-how van de hele Pepperl+Fuchs groep, dankzij de mix van frisse ideeën komende van jonge technici, en een jarenlange bedrijfsexpertise en ervaring in de automatisering. Zo verzekert de firma haar toekomst binnen de brede niche van de industriële automatisatie.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.