Zwenkarm Paneel voor Krachtige (web)visualisaties - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Zwenkarm Paneel voor Krachtige (web)visualisaties
Multitouch en webvisualisatie voor op de zwenkarm: het moderne TT 1564 bedieningspaneel van SIGMATEK.

Zwenkarm Paneel voor Krachtige (web)visualisaties

TT 1564 multi-touch bedieningspaneel

Het TT 1564 multi-touch bedieningspaneel voor zwenkarm montage is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide HMI-portfolio van SIGMATEK. Dit paneel is uitgerust met een krachtige quad-core EDGE3-technology processor en een 15,6-inch TFT-kleurenscherm in Full HD (1920 x 1080 pixels).

Met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC is er voldoende opslagruimte beschikbaar. Een RFID-lezer en een USB-poort bevinden zich direct aan de voorkant. Het paneel biedt ook de mogelijkheid om zes afzonderlijke bedieningselementen toe te voegen.

 Voor een eenvoudige systeemintegratie zijn talrijke standaardinterfaces beschikbaar:

2x Ethernet 100 Mbit, 3x USB Host 2.0, type A (1x voorzijde), 1x USB 2.0 type Mini-B OTG en 1x microSD-kaarthouder (SD 3.0).

 Zoals alle SIGMATEK-panelen met een processor ondersteunt de TT 1564 OPC UA-communicatie. Het paneel heeft ook twee vrij programmeerbare status-LED’s aan de voorkant.

Comfortabele bediening

 Het fanless bedieningspaneel is uitgerust voor zwenkarmmontage met VESA100 en heeft een eenvoudig, hoogwaardige ontwerp met glazen front en zwart geanodiseerd aluminium frame. Het capacitieve touchscreen ondersteunt een intuïtieve bediening. Machines en systemen kunnen eenvoudig worden bediend en bewaakt met behulp van “multi-finger gestures”, zoals zoomen, draaien en vegen.

 De objectgeoriënteerde software engineeringtool LASAL maakt het eenvoudig en overzichtelijk om complexe (web)visualisaties te maken. Geprefabriceerde ontwerpsjablonen en een breed scala aan bedienings-, grafische en ontwerpelementen maken een comfortabele configuratie en projectplanning mogelijk in de HMI-tools LASAL VISUDesigner (HTML5) en LASAL SCREEN.

Dimensies: 401 x 300 x 47 mm (B x H x D)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.