NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

ACE development & engineering

ACE development & engineering is gespecialiseerd in bedrijfsmechanisatie en automatisering. We ontzorgen U met totaalprojecten binnen de machinebouw en evengoed zetten we onze ingenieurs ook in op deelprojecten binnen uw afdeling. Op deze manier voegt ACE met hybride kracht de benodigde flexibiliteit toe aan uw organisatie. Het gros van onze expertise ligt in mechanisch ontwerp, elektrische schema’s, PLC-sturingen en procesvisualisatie. Projecten gaan van enkel engineering tot volledige turn-key uitvoeringen en prototype machines. Deze worden volledig opgebouwd en getest alvorens oplevering bij jou. De oplevering omvat standaard het gehele dossier met alle tekeningen, CE-markering, technische keuringen, handleidingen enz. in samenspraak met de opdrachtgever. En met de recente overname van NiniX, voegen we hier in 1 klap nog extra capaciteit en ervaring aan toe.

DE VISIE VAN ACE DEVELOPMENT & ENGINEERING

Technologische ontwikkelingen gaan in een exponentieel tempo. Bedrijven die afhankelijk zijn van de inzet van technologie worden in toenemende mate geconfronteerd met een steeds verdere integratie hiervan in hun bedrijfsprocessen. Nieuwe en voortdurende toegang tot gespecialiseerde vakkennis en de competentie om deze te gebruiken in innovatieve toepassingen zullen beslissend zijn voor hun succes.

DE MISSIE VAN ACE DEVELOPMENT & ENGINEERING

ACE development & engineering zal een essentiële rol vervullen als inventieve partner bij de ontwikkeling van nieuwe machines, constructies, systemen en producten. Op basis van een multidisciplinaire aanpak organiseert ACE development & engineering daarvoor de benodigde en diepgaande kennis. Door het organiseren en combineren van specialisaties en samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners zal ACE development & engineering de bindende factor zijn.

Onze ingenieurs doen dat vanuit een inventieve grondhouding en met gedeelde waarden. Ze gebruiken de brede ervaring van onze marktgerichte Business Units en hun diepgaande technische kennis om tot inventieve en geïntegreerde oplossingen te komen.

algemene informatie

Services Ingenieursbureau Adres Klaverbladstraat 9
3560 Lummen
België
Telefoonnummer +32 13 35 39 00 E-mailadres info@ace.eu Website ace.eu/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.