Platform over productie- en procesautomatisering

NL | FR

Terug naar overzicht

AMR

amr is een gedreven one-stop-shop-servicepartner die voor elke industriële applicatie een passende totaaloplossing aanbiedt. Uw machinerendement maximaliseren, is de missie en zorg van ons uitgebreide vakbekwame team.

Wij denken voor u aan uw toekomst. Onze persoonlijke kwaliteitsservice reikt verder dan de aandrijving op zich. Als betrouwbare externe partner nemen wij u proactief werk uit handen, strevend naar groei en optimaal rendement. Duurzame samenwerking en wederzijds vertrouwen staan daarbij centraal.

Respect, kwaliteit en flexibiliteit vormen de bouwstenen van ons bedrijfs-DNA. U kan steeds rekenen op een snelle 24/7 interventie van ons gespecialiseerd team. We werken met oog voor vaste veiligheids- en kwaliteitsprocedures en bieden hierom gerenommeerde kwaliteitsmerken aan waar we achterstaan en in geloven.

Wij houden van een boeiend gesprek en zijn geïnteresseerd in de toekomst van uw bedrijf en de proactieve zorg voor uw machinery in motion. We kunnen en willen u meerwaarde bieden, op duurzame wijze. Daarom horen we graag wat ú drijft.

algemene informatie

Adres Industrieterrein Kolmen 1138
3570 Alken
België
Telefoonnummer +32 (0)11 31 19 88 E-mailadres info@amrservice.be Website amrservice.be/

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details