NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

Brady Corporation

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.

Voor iedere identificatie-uitdaging, zelfs in de meest complexe industriële omgevingen, hebben we specifieke labels ontworpen voor de duurzame identificatie van kabels, componenten, onderdelen, producten en sites. Voor elke specifieke behoefte hebben we het ideale label. De grootste uitdaging is de keuze van het juiste label voor een specifieke toepassing in een specifieke omgeving.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AutomatiseringVeiligheidService & SolutionsIndustriële AutomatisatieProcesautomatiseringIndustriële IOT Adres Lindestraat 20
9240 Zele
België
Telefoonnummer +32 52 45 79 34 E-mailadres salesbenelux@bradycorp.com Website nl.brady.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.