NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

ESC BV

Our IT empowers your business

Wij beheren en optimaliseren de ICT bedrijfsprocessen van organisaties en ondernemingen. Verzorgen oplossingen die bedrijven performanter en betrouwbaarder maken. Counteren snel onverwachte situaties met een standaard 24/24 – 7/7 service. Het bouwen van lange termijn partnerships via een complementair en flexibel team van gecertificeerde technici.

Missie & visie

Bedrijven en organisaties ontzorgen met passende ICT oplossingen. Door de toegevoegde waarde van onze totaaloplossingen bereiken ondernemingen en organisaties hun doelen.

Bestuurders

Carine en Philippe Smet zijn als bestuurders van ESC ervan overtuigd dat IT een performante krachtbron moet zijn voor bedrijven op kruissnelheid en ondernemingen die vooruit willen. ESC is de IT-partner met de allround expertise, de drive en de spirit om samen die versnelling hoger te schakelen naar een omzet van + € 20M met een team van meer dan 150 specialisten.

Dankzij het vertrouwen dat ESC krijgt van haar klanten, is ESC sterk gegroeid als organisatie sinds de start in 1999. De sterke groei van de afgelopen jaren is bekroond door een nominatie in zowel 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 voor de Trends Gazellen in Oost-Vlaanderen.

algemene informatie

Services IT Consultancy Adres Oude Eedstraat 4
9810 Nazareth
België
E-mailadres info@esc.be Website esc.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.