NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

HARTING Benelux

Expert in industriële connectivity

HARTING Benelux is een dochteronderneming van het Duitse HARTING Stiftung &Co. KG in Espelkamp. High-performance connectivity is de basis van de industriële automatisering en producttechnologie. Het productportfolio van HARTING bestaat uit connectoren voor elektrische en elektronische toepassingen, aansluitingen voor apparatuur, industriële Ethernet switches, kabelassemblage voor industriële netwerken en fabrieksautomatisering. We leveren geen producten maar state-of-the-art oplossingen voor het transport van data, signaal en power.

HARTING is Total Solution Provider. Niet alleen leveren wij wereldwijd hoogwaardige producten en oplossingen, ook zijn wij uw aanspreekpunt voor de engineering, ondersteuning bij uw supply chain, de samenbouw van systemen en modules, de assemblage van kabels voor data, signaal en power, het installeren van producten én het onderhoud van door HARTING geleverde systemen.

HARTING kan zorgen voor de engineering, logistiek, installatie en het onderhoud. We streven naar een klantrelatie die gebaseerd is op openheid en vertrouwen. Duurzame relaties leiden tot duurzame oplossingen.

De producten van HARTING worden toegepast in de transportsector, machinebouw, fabrieksautomatisering, in datacenters, energiecentrales en de energiedistributie, in de medische sector, in de industriële elektronica, telecommunicatie en de entertainmentindustrie.

Bij HARTING werken ongeveer 5.300 mensen, wereldwijd verdeeld over 44 verkoopmaatschappijen en 14 productielocaties.

algemene informatie

Services Industriële connectivity Adres Z.3 Doornveld 23
1731 Zellik
België
Telefoonnummer +32 2 4660190 Website harting.com/BE/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.