RUBIDOR - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

RUBIDOR

Het bedrijf RUBIDOR is gespecialiseerd sinds 1978 in het bewerken en veredelen van verschillende soorten cel- en volrubber en Isorol, alsook gerecycleerd rubber op rol. RUBIDOR combineert zijn voorraad aan basismaterialen in verschillende diktes en kwaliteitsvarianten met een up-to-date machinepark en in-house kennis voor het snijden, stansen en zelfklevend maken van rubber.

Het bedrijf specialiseert zich in het maken van rubberproducten en het spuitgieten van kunststof. Kwaliteit en een snelle levering worden steeds hierbij centraal geplaatst. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd. We beschikken over een team van ervaren en enthousiaste medewerkers en een up-to-date machinepark, waardoor er flexibel ingespeeld kan worden op de wensen van onze klanten.

Rubber in verschillende kwaliteits­gradaties en diktes bewerken en veredelen

Bij RUBIDOR start alles vanaf een grote voorraad aan rubberproducten in diverse kwaliteitsvarianten en diktes om zo steeds het optimale product voor elke toepassing te kunnen aanbieden. De volrubbers SBR, EPDM, CR Neopreen, NBR, NR, Silicoon, Hypalon, Viton, PU en PVC zijn beschikbaar op rol en als plaat en met een dikte tussen 0,5 en 50 mm. Daarnaast zijn er schuimrubbers, zoals CR Neopreen, EPDM, PE en NR, in diktes van 1 tot en met 50 mm op rol, als plaat of profiel. Ons gamma omvat ook de speciale, gerecycleerde rubber ISOROL.

Bij RUBIDOR gooien we immers geen rubberafval weg, maar leveren we dit terug aan de rubberverwerker, die er een nieuw product op rol van maakt, dat vooral gebruikt wordt in de transportsector en in de bouw. Deze ISOROL, leverbaar in diktes van 1 tot en met 20 mm, wordt gekenmerkt door zijn antislip, schok- en geluiddempend en waterdoorlaatbaarheid. We versnijden deze rubbers op maat, staan in voor het stansen en kunnen de verschillende types zelfs zelfklevend maken. Daarvoor beschikken we over hoogwaardige bewerkingsmachines en een team met een jarenlange ervaring.

Service is een belangrijke schakel in ons bedrijf

RUBIDOR is een vaste toeleverancier van rubberproducten voor heel wat bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Dankzij onze focus op kwaliteit op vlak van product en service willen we verder groeien. We leveren niet alleen rubberproducten. Bedrijven, ook in de metaalsector, kunnen een beroep doen op onze knowhow om hen te ondersteunen. Ze weten immers vaak niet wat de beste oplossing voor hun specifieke toepassing is. Onze experten luisteren naar hun behoeften en bekijken dan welk type rubber voldoet aan de eisen op vlak van onder meer temperatuur en slijtvastheid. We hebben bovendien meer dan 35 jaar ervaring in het spuitgieten van kunststof. Ons team kan diverse materialen en grondstoffen verwerken en zo garanderen we een constante kwaliteit, zelfs bij zeer grote series. Zo kunnen we onze klanten volledig ontzorgen: van A tot Z.”

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Fabrikant van rubberSpuitgieten van rubberRubber maatwerk Adres Kouterstraat 11b
8560 Wevelgem
België
Telefoonnummer +32 56 41 35 70 E-mailadres [email protected] Website rubidor.be/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.