TURCK MULTIPROX nv - Industrial Automation

NLFR

Platform over productie- en procesautomatisering
Terug naar overzicht

TURCK MULTIPROX nv

Automatiseringsoplossingen van Turck – moederbedrijf van Turck Multiprox – verhogen de beschikbaarheid en efficiëntie van machines en installaties. Met onze digitale netwerkoplossingen voor efficiënte automatiseringssystemen zijn wij een van de pioniers van Industrie 4.0 en IIoT.

Als expert in slimme sensortechnologie en decentrale automatisering brengt Turck intelligentie naar machines en zorgt voor betrouwbare detectie, overdracht en verwerking van relevante productiegegevens – van Sensor To Cloud – niet alleen met robuuste I/O-oplossingen in IP67, maar ook met gebruikersvriendelijke software en diensten.

Met genetwerkte sensoren, efficiënte Edge Controllers en eenvoudige Cloud-oplossingen zetten wij ‘Big Data’ om in ‘Smart Data’. Ontdek de future-proof IIoT-architectuur van Turck, van intelligente sensoren, krachtige I/O-apparaten en Edge Controllers tot op maat gemaakte Cloud-toepassingen.

Turck gelooft hard in de voordelen van decentrale automatisering. Hiermee kunnen flexibele productieconcepten en modulaire machines worden uitgewerkt. Hierdoor realiseert u een kortere time-to-market, een snellere inbedrijfstelling, lagere machinekosten en een hogere betrouwbaarheid.

Alle I/O-modules van Turck met multiprotocol ethernet zijn uitgerust met logische besturingsfuncties. De ARGEE-programmeerinterface wordt gebruikt om besturingsfuncties op de module te programmeren – zonder programmacode te schrijven, zonder extra kosten. Deze USP past perfect in het concept van lokale intelligentie in I/O’s voor het realiseren van decentrale automatisering.

Als totaalaanbieder van zowel IO-Link-apparaten, als -masters garandeert Turck een eenvoudige integratie van de IO-Link apparaten in de besturingsomgeving. Met het SIDI-concept kunnen IO-Link-apparaten trouwens via drag-and-drop in Profinet-projecten worden geïntegreerd, alsof het Profinet-componenten zijn.

Tevens beschikken wij over een grote expertise inzake Track & Trace applicaties d.m.v. RFID-technologie, zowel voor productie- als logistieke applicaties. Onze ‘Turnkey-oplossingen’ omvatten zowel hardwarecomponenten, software, als de integratie in ERP-systemen.

Wilt u regelmatig informatie ontvangen over Turck Multiprox en de automatiseringswereld via ons Digital Innovation News? Volg dan de hashtag op onze Social Media en mis nooit meer updates over industrietrends, productinnovaties, applicatieverhalen, webinars en whitepapers over slimme automatisering. Of wandel gewoon even door ons ‘Digital Innovation Park

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services SturingRadartechnologieSensorenVeiligheidSensor- en automatiseringsoplossingenNiveau- en druksensorenIndustriële Automatisatie Adres Lion d'Orweg 12
9300 Aalst
België
Telefoonnummer +32 53 76 65 66 E-mailadres [email protected] Website multiprox.be btw nummer BE 0416.598.370

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.